Miért csinálom ezt?
Mert még nem vagy egyéniség.
Ajánlom az értékelemzés módszerét, hogy te határozd meg az értékeidet és azok szerint élj.
Így lesz saját, stabil személyiséged.
Érdekes hobbi az egyszer biztos xd
Nincs vele amúgy semmi baj, teged ez érdekel.
Nem is érzel késztetést arra hogy önmagad legyél?
Vagy nem direkt csinálod, csak észre veszed magadon?
Amúgy nyilván szakértő semmiképp nem vagyok, de gondolom azért csinálod mert egyszerűbb másokat utánozni mint saját magad lenni. Talán félsz attól hogyha saját magad vagy, nem fogadnak el annyira?
Volt egy osztálytársam középsuliban aki hasonló volt kicsit, de ő hosszú távon utánzott mindig egy-egy embert, ő egyértelműen azért csinálta szerintem mert nem lett volna képes elviselni ha nem fogadják el, ezért ugyanazt csinálta mint a többiek, a véleménye is mindig direkt a többség véleményéhez hasonló volt, semmi szélsőség, semmi saját gondolat.
Hogy hogyan tudsz jobban magad lenni és nem hagyni hogy mások határozzanak meg, nem tudom, de tedd fel többször magadnak a kérdést hogy mit akarsz te, próbálj találni dolgokat amik téged érdekelnek, téged foglalkoztatnak, és nem mások miatt csinálod.
Skizoid hajlamokra is utalhat, nem biztos, hogy jó vége lesz, hosszabb távon.
Hiába próbálnak majd engem hülyézni egyesek, van tapasztalatom a témában (nem saját rokoni ágon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!