Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők! Ha a párotok titeket...

Nők! Ha a párotok titeket szeret, de mindenki máson átgázol?

Figyelt kérdés

Elfogadnál egy olyan párt, akiről biztosan tudod, hogy téged szeret és bármit megtenne érted (és a közös családotokért), viszont a többi emberhez egészen máshogy áll hozzá?

Pl. másokon bármikor átgázol a saját (és kettőtök) céljai érdekében, akár a barátait (ha vannak) is elárulja, kihasználja, átveri, hogy neki (nektek) jobb legyen. Tehát nem csak arról van szó, hogy megvédi magát és téged, hanem gátlástalanul eltipor és kihasznál másokat, ha úgy gondolja, hogy ez az ő érdeke.

2024. ápr. 16. 06:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Olyat nem fogadnék el akinek nincs semmi értékrendje, lelkiismerete, emiatt aztán átgázol másokon.

Az én párom szimplán közömbös másokkal, nem nagyon enged közel magához embereket, csak nagyon nagyon ritkán, és emiatt kevesen ismerik igazán.

De akiben megbízik annyira, hogy közel engedje magához és megszereti, azért bármit megtesz.

Egyébként én is ilyen vagyok nőként.

2024. ápr. 16. 20:57
 12/14 A kérdező kommentje:

Végül is nem rosszak a szavazati arányok. Több mint 10% elfogadó egy ilyen emberrel. A 9-es még gyereket is szült neki (innen is gratula! 😂)

Viszont azért ennyi (10%) pszichopata ember nem szaladgál köztünk, szóval örömmel konstatálom, hogy így is akad rájuk bőven felvevőpiac. 🤭

2024. ápr. 17. 07:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Tehát nem úgy sikerült mint vártad, érvelni még nem tudsz?
2024. ápr. 17. 07:41
 14/14 anonim ***** válasza:

#12 fogalmad sincs semmiről, ez nagyon látszik, elég beszűkült a látóköröd. Rengeteg ember évek múltán válik ilyenné (vagy mutatja ki a foga fehérjét). Örülj, hogy nem futottál még bele ilyenbe. Ezt onnan tudom biztosra, hogy nem lennêl ilyen kárörvendő. De a leírásom illik bármilyen emberre, akik kifordulnak magukból az évek során, vagy átvágják a társukat.

Képzeld, akkor is megszültem volna a gyereket, ha magától a Sátántól fogan, ugyanis mindenki magának szül. Ez a rosszindulatú kárörvendés nem jött most össze.

Addig-addig fogsz ítélkezni nagy arccal mások felett, míg bele nem futsz egy ordas nagy pofonba az élettől, akkor majd elgondolkodsz.

9-es voltam.

2024. ápr. 17. 14:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!