Miért nem vallja be valaki, hogy náthás?
#7 nekem is volt hasonló. Most csak a lényeg: egyszer észrevette a tanár hogy de sápadt vagyok és hiába mondtam, hogy nincs bajom, mondták hogy ne hősködjek. Betették a lázmérőt, hőemelkedésem sem volt, de mondták, hogy túl sápadt vagyok, vigyenek haza. Na ez abban a korban volt, hogy nem volt ivat a mobil, ezért az apámat aki épp nem tartózkodott a vezetékes telefon mellett nagyon nehezen érték el, addig ott ültem és vártam. Elérték, bejött értem, még jól le is lett teremtve, hogy minek küld be betegen. Amikor rámnézett látta is rajtam, hogy kutya bajom sincs (orvoshoz is vitt, ő is mondta, hogy egszséges vagyok), úgyhogy megvárta amíg kiérünk a suliból és jól lebaxott.
Na ezekután nekem is nagyon nehezen ment az, hogy iskola közben lettem rosszul, amíg nem tudtam egyedül hazamenni, addig mindig mondtam, hogy inkább adjanak fájdalomcsillapítót csak ne hívják az apámat. Volt hogy hívták, de olyankor mindig ideges voltam, de többször nem teremtett le.
De meg lehet őt is érteni, képzeld el, hogy a munkádat félbe kell hagynod, mert beteg a gyerek, de közben kiderül hogy nem is az és még le is baxnak téged.
mert mondjuk a)nem az, hanem allergiás, b)az, de már krvára elege van belőled meg a hipochonder ugrálásodból.
szálljál ki a más emberek életéből és foglalkozz magaddal. nem érzed hogy csak az idegbeteg autisták csekkolják a kuka tartalmát a wcben miután a másik kiment onnan? nőj fel vagy menjél a nappali fejlesztőbe játszogatni, a normális embereket viszont ne zaklasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!