Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem vallja be valaki,...

Miért nem vallja be valaki, hogy náthás?

Figyelt kérdés
Egyik kollégámról van szó, akin hallatszik a hangján, meg látszik is rajta, hogy nagyon megfázott. Bármikor rákérdez bárki, azt mondja hogy nem az. A kuka tele van taknyos zsepikkel a wc-ben. Nem először találkozom ezzel a jelenséggel, mi lehet a lelki magyarázata?

2024. ápr. 15. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%

#7 nekem is volt hasonló. Most csak a lényeg: egyszer észrevette a tanár hogy de sápadt vagyok és hiába mondtam, hogy nincs bajom, mondták hogy ne hősködjek. Betették a lázmérőt, hőemelkedésem sem volt, de mondták, hogy túl sápadt vagyok, vigyenek haza. Na ez abban a korban volt, hogy nem volt ivat a mobil, ezért az apámat aki épp nem tartózkodott a vezetékes telefon mellett nagyon nehezen érték el, addig ott ültem és vártam. Elérték, bejött értem, még jól le is lett teremtve, hogy minek küld be betegen. Amikor rámnézett látta is rajtam, hogy kutya bajom sincs (orvoshoz is vitt, ő is mondta, hogy egszséges vagyok), úgyhogy megvárta amíg kiérünk a suliból és jól lebaxott.

Na ezekután nekem is nagyon nehezen ment az, hogy iskola közben lettem rosszul, amíg nem tudtam egyedül hazamenni, addig mindig mondtam, hogy inkább adjanak fájdalomcsillapítót csak ne hívják az apámat. Volt hogy hívták, de olyankor mindig ideges voltam, de többször nem teremtett le.

De meg lehet őt is érteni, képzeld el, hogy a munkádat félbe kell hagynod, mert beteg a gyerek, de közben kiderül hogy nem is az és még le is baxnak téged.

2024. ápr. 15. 18:36
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Fszért kell amúgy megjegyezni, meg rákérdezni? Ha úgyis bemehet bárki bármilyen betegen, akkor nektek miért lesz jobb, ha bevallja, hogy náthás? Én is utálom amúgy, ha bármi miatt szarul vagyok, és észreveszik. Lehet ez kezdődő nátha, fosós hányós vírus után napokig még fenn álló gyengeség, menstruáció miatti problémák, bármi... Lehetne bennetek annyi belátás, hogy nem btatjátok ezzel, mikor épp gyenge, hogy "haha, amúgy látjuk rajtad, hogy most gyenge vagy!" Sok ember ezt törődésként éli meg, de vagyunk sokan, akik meg nem.
2024. ápr. 15. 18:46
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

mert mondjuk a)nem az, hanem allergiás, b)az, de már krvára elege van belőled meg a hipochonder ugrálásodból.

szálljál ki a más emberek életéből és foglalkozz magaddal. nem érzed hogy csak az idegbeteg autisták csekkolják a kuka tartalmát a wcben miután a másik kiment onnan? nőj fel vagy menjél a nappali fejlesztőbe játszogatni, a normális embereket viszont ne zaklasd.

2024. ápr. 15. 20:50
 14/17 anonim ***** válasza:
34%
Ahjoz, hogy lásd a szemetes tartalmát, nem feltétlenül kell áttúrni a szemetest. Én is ha kidobok valamit, addig a pár másodlercig amíg dobom ki, látom mi van a szemetesben. Az más kérdés, hogy nem merengek el azon, hogy vajon ki ihatott kávét és ki ehetett csokit.
2024. ápr. 15. 21:38
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Honnan tudjátok, hogy nem allergiás? Én az vagyok, folyton fújom az orrom 🤷‍♀️
2024. ápr. 16. 07:58
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
Normalis emberek nem foglalkoznak ilyen piti megfazasokkal
2024. ápr. 16. 11:15
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
Amíg nem kaptam megfelelő kezelést az allergiámra, ilyenkor már rég nem kaptam levegőt, egyfolytában bedugult az orrom, fújtam, orrsprayztem. Nem egyszer fajult arcüreggyulladásig pl, nyilván azzal nem mentem be, de nem, még mindig nem nátha és nem is betegség alapvetően az allergia. Táppénzre meg nem mehettem el kb március elejétől november végéig, meglepő módon.
2024. ápr. 24. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!