Miért csak addig kell valami/valaki ameddig meg nem kapom?
Volt olyan ,hogy tetszett nekem valaki megtudtam ,hogy én is neki és már nem is érdekelt
Miért van ez?
Mert onnét már nem kihívás.
Van olyan akinek az agya szereti az újabb és újabb kihívásokat folyamatosan.
#2-nek igaza van
De amúgy én magamon ezt nem csak a kapcsolatok terén tapasztaltam. Pl gyerekkorban a gyerekek van hogy heteket-hónapokat könyörögnek egy játékért, megkapják és 1 hét után már csak a polcon porosodik mert jön valami új. Én most ezt akkor tapasztaltam magam amikor telefont vettem. Elég régi volt a régi telefonom szóval alig vártam hogy megjöjjön az új, úgy vártam mint valami kisgyerek a mikulást. Aztán kb 1 hét használat után már nem volt benne semmi új, extra dolog mert egyszerűen beleépült a hétköznapokba. Szerintem ez minden emberben megvan csak különböző területeken és különböző mértékben.
Fuj de utálom az ilyen embereket. Mi a túrónak játszol más érzéseivel? Aztán majd ha téged dobnak ki mint macskát xarni, akkor megy a sírás, hogy mindenki idióta.
Oldd meg magadban ezt a dolgot és nőj fel, de addig ne rabold más idejét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!