Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted problémás, ha...

Szerinted problémás, ha valaki nyáron kb minden nap megiszik egy alkoholmentes sört?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 11. 23:12
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
29 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Én alkoholosat ittam nyáron majdnem minden nap🤷‍♀️ Valamelyik gyümiset vagy egy cidert, néha vettem menteset mert abból is van 1-2 finom íz. Szerintem ha csak ennyi van a háttérben, hogy a melegben jól esik valami hűsítő, nincs semmi rossz benne, ha mentes ha alkoholos. Nem lettem alkoholista, ahogy lehűlt az idő, nem vettem több sört, hanem teára váltottam.
2024. ápr. 11. 23:16
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
Nem egészséges, ahogy más szénsavas, cukros üdítö sem.
2024. ápr. 11. 23:35
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Problémás abból a szempontból, hogy hülye, ha ilyesmire költi a pénzét. Sörnek nem sör, ha meg üdítőre van szüksége, abból lehet kapni ízletesebbeket is. Sőt, ihatna akár gyümölcslét is.
2024. ápr. 11. 23:48
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

Az alkoholmentes sör egy szénsavas, enyhén sörre emlékeztető ízű üdítőital.

De egyébként alkoholos sörből sem lenne sok napi egy doboz.

2024. ápr. 11. 23:54
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy...Az élet egyik apró öröme.
2024. ápr. 12. 01:41
 6/11 anonim ***** válasza:
18%
Az alkoholmentes sörben is van alkohol, hiába van ráírva, és hiába mondják a reklámban, hogy nincs, bizony van benne. Ahogy amúgy rá is van írva a dobozra.
2024. ápr. 12. 04:36
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Igen, rá van írva, hogy 0,0%

De amúgy eléggé hizlal, szóval baj.

2024. ápr. 12. 05:11
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
Nem, férjem pl csak a 0%-os radlereket issza. Gyűlöli az alkoholt.
2024. ápr. 12. 07:45
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as!

Ha valaki csinál valamit (pl a férjed 0%-os radlert iszik) akkor az egyértelmű, hogy nem problémás? Az nem lehet, hogy ő is hibát követ el ezzel? Én ismerek valakit, aki drogokat használ. Akkor ezek szerint az sem problémás?

2024. ápr. 12. 23:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
2022-ben minden egyes futásom után megittam egy rendes, alkoholos Staroprament, jobban működött, mint az izotóniás italok. Nyilván tudom, hogy dehidratál, de mivel azon a nyáron kb. végig 35 fok volt, eleve egész nap rengeteg vizet ittam, meg futás közben is. Fogalmam sincs, mit hiányolhatott akkor a szervezetem, ami abban a sörben megvan, mert sosem voltam nagy sörivó, jelenleg sem vagyok (ha iszok, akkor inkább egy fröccsöt kérek), de megerőltetőbb futás után éltem-haltam a staropramenért, és csak azért. A Dreher, vagy a Heineken nem kellett.
2024. ápr. 14. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!