Hogy lehetnék nembunkó?
Figyelt kérdés
Sajnos van egy kollégám, akit nagyon utálok. És egyszerre vonz is. Hiába vonz, nem lehet köztünk semmi, szóval ebbe az irányba zárok. Az viszont baromira rossz, ha más nőkre nyomul előttem. De nemcsak mint férfival, kollégával is vannak fenntartásaim. Szóval egy nagy katyvasz amit érzek vele kapcsolatban. Közben meg elutasító, undok vagyok vele, igyekszem rá se nézni. Magam is utálom így magam, szeretnék normális lenni vele, nem kedves, de normálisan távolságtartó. Elhatározom, de legyőznek a bennem fortyogó indulatok. Gyerekes, nevetséges vagyok így, magam is tudom. Hogy győzzem le magam?2024. ápr. 9. 21:20
1/3 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy zavar, hogy nem rád nyomul. Szerintem meg lehet szokni ezt a helyzetet vele. Legyél közömbös vele. De magadban kell lezárnod a sértettséged és továbblépned.
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet, csak nem tudom, mindezt hogy tegyem. Hidd el, nagyon szeretném ezt.
2024. ápr. 9. 21:28
3/3 anonim válasza:
Azt tisztázd magadban, hogy mi vonz benne, mit utálsz benne, van-e ennek realitása? Utána azt, hogy hogyan tudnád ezt az utálatot átalakítani elfogadható helyzetté? Szeretnél-e ezen változtatni?
Esetleg nem az vonz/taszít benne, ami a te személyiségedben nincs meg, de az övében igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!