Milyen nőnek tartjátok magatokat: fiús lánynak, vagy nőies nőnek?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 9. 20:37
A kérdező szavazást indított:
Fiús lány.
Nőies nő.
20 szavazat
4/10 Metionin válasza:
Egyiknek sem, külsőt tekintve a nőies felé billenek mert sminkelek meg ilyesmi de belsőre egy csomó dolog nem érdekel, vagy nem jellemző rám, amit nőiesnek tartanak.
6/10 anonim válasza:
A 79%-os arra élvezkedik, hogy mindenkit leszavaz? 🤦
7/10 A kérdező kommentje:
Amikor kiírtam a kérdést, éppen az Alicia Vikander féle 2018-as Tomb Raidert néztem, szóval olyasmira gondoltam, mint ő.
2024. ápr. 10. 10:48
8/10 anonim válasza:
A fiús nem a legjobb megfogalmazás, de inkább annak.
9/10 anonim válasza:
Én is kicsit mindkettőnek, bár az utóbbi években már inkább a nőies felé tendálok.
10/10 anonim válasza:
amihez kedvem van. leginkább azt mondanám, hogy én egy nő vagyok aki tud nőies és androgün megjelenésű is lenni, mikor mihez van kedvem :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!