Nem bosszantó amikor heteket töltesz hasznos, pozitívan értékelt válaszok írásával és egy véletlen csapda kérdés alatt azonnal lerohannak a lepontozók?
Köszönöm a 00.23asnak ezt a részletes leírást!
Igazából a csapda kérdésekkel gyűlt meg a bajom, ahol szándékosan lepontoznak, meg az egyedi véleményesekkel.
Illetve van akkora önérzetem és empátiám, hogy ahol az "öld meg magad" színvonalú válasz 100 százalékos azért is mást írok és igyekszem segíteni.
Nagyon sok a mentális beteg és a troll az oldalon... Illetve új profillal fél év alatt feltornáztam magamat 4-esre. Az itteni válaszolók között is pont van egy troll és pont mai napon "mutatta meg magát" nekem... Én tudom jól, hogy nem vagyok hülye. Szakmai ártalom, hogy - egyebek mellett - itt is próbálok segíteni így-úgy és kedvtelés lett. :D Sok hülye lepontozás miatt is 70% felett vagyok, úgyhogy csak ez önmagában nem tud felidegesíteni. De ha konkrétan betámad valaki, annak ott vége. :-)
Bár ősszel valaki - saját mentális betegségeként - olyan keresztes hadjáratot művelt ellenem spiritualitás miatt, hogy azért csináltam új profilt. Szerintem sokat jelent, hogy ilyen rövid idő alatt feltornáztam magamat. Illetve rájöttem, hogy nem akarok azzal a nevemmel meleg témákban és spirituális témákban is írni. Hiába voltam anonim, nagyon sokan felkerestek. Meleg témák között pedig lehetnek átverő heterók is, úgyhogy ne tudják azt a populáris nick-emet. Nem titkolom magamat konkrétan, de nem mindenhol és nem mindenkinek kell tudnia.
Egyébként 5-ös már csak úgy lehetnék, ha rakás kérdést is tennék fel. Nincs rá szükségem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!