Miért van ennyi életúnt, kötekedő ember a Gyakorin?
pl ha kérdezek valamit, és véletlenül a teló miatt becsúszik egy helyesírási hiba.
Egyből betalál egy gyökér, aki nem értem miért ír a kérdésem alá, ha érdemleges választ nem ad, de egy betűbe veleköt.
Értem itt a megéri angolt tanulni kérdésem, 10-es reakcióját.
Oké hogy sz@r az életük, de ez nem Facebook, hogy egyből a hibát keressük.
Egyáltalán miért írnak az ilyenek a kérdések alá?
Igen, ebben van igazság.
Itt névtelenül gyalázhatnak, de a poén, ha jelentem őket a moderátoroknak, azok se tesznek velük semmit.
Dolgoznak egyáltalán moderátorok, ezen az oldalon?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Azért kíváncsi lennék, itt mennyien mondanak igazat és mennyien vannak, akik azt hiszik, menő a csordához tartozni és azt mondani,, hogy letojják a családot.
Szerintem ott hibás az állítás, hogy a kérdező azt feltételezi sokan vannak itt.
Holott nem.
Facebook csoportokban névvel is megfigyelhető ez a jelenség. Benne vagyok 10-20 ezres csoportokban, de ha kommentelésről van szó akkor mindig ugyanazt a max 5-10 embert látom megszólalni. Leírok egy-egy véleményt, előre tudom ki az aki kényszeresen válaszolni fog rá.
Hasonló a gyakori is, itt is sokszor hiába van 5 oldalnyi válasz, ha ugyanaz a 2-3 ember vitatkozik egymással. Ezen ront az is, hogy az igazán élettelenek rendelkeznek 3-4 felhasználóval is.
Amúgy moderálásról: Nézzétek meg a felnőtt párkapcsolatok toplistát.
Kovolecs felhasználónak 3807 pontja van kérdésért ami azt jelenti, hogy 1269 kérdést tett fel 30 nap alatt. Az napi átlag 42 kérdés... :D
Egymaga is pörgeti az oldalt, nyilván nem őt fogják bannolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!