Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ennyi frusztrált és...

Miért van ennyi frusztrált és kötekedő ember itt gyakorin?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem. Minden kérdésnél szinte van legalább egy ember aki nem a kérdésre válaszol hanem kötekedni megy csak oda. Miért van ez? Miért frusztráltak, agresszívek az emberek? Saját kérdéseimnél is tapasztaltam. Pl fogyókúra topikba mentem. Olvastam egy olyan kérdést, hogy valaki azt kérdezte milyen ételeket részesítsen előnyben. Ugye leírta az adatait, magasság, súly. Már ment a disznózás stb, sokat uzsonnáztál stb. Mire jó ez? Az ilyen emberek vajon milyenek a valóságban?
2020. szept. 11. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Hát ezt én sem értem. Enis le írtam nemrég egy kérdést amiben tanácsot kértem hogy jól tettem e valamit, a elmeseltem mennyire meg aláztak. S erre valaki elkezdett kötekedni hogy én vagyok a hibás és nekem ciki egyedül ez az egész a többi ember előtt. S ezz csak egyik példa. Bele se gondolnak hogy egy amúgy is rossz állapotban lévő emberen mennyit rombolnak.
2020. szept. 11. 09:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen az áldozathibáztatás az nagyon megy. Nekem pl volt , hogy egyik kérdésem után többen is pm-ben zaklattak. Rátettem őket tiltólistára. Szerintem a dilisek melegágya ez a hely. Név nélkül bárkit sértegethetnek. Biztos ők azok akiket elnyomnak otthon, munkahelyen stb.
2020. szept. 11. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
1, de ha annak a valakinek ez volt a véleménye, akkor az miért baj? Miért gondolják a kérdezők, hogy csak nekik lehet igazuk?
2020. szept. 11. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
96%

Azért, mert ez egy anonim oldal, és ettől már egyesek feljogosítva érzik magukat arra, hogy kötekedjenek, bunkózzanak, megszégyenítsenek másokat, mivel ennek esetleg néhány dühös privát üzeneten kívül nem lesz semmilyen következménye rájuk nézve.

Az aki másokat kritizál nulla jó szándékkal, az önmagával nincs rendben, vagy az élete sz@r, vagy a testével nincsen megelégedve (ha már a fogyókúrák topikot hoztad fel), sőt, lehet, hogy mindkettő igaz rá.

Az embereknek le kell vezetniük valahogy a feszültséget, ez világos. Viszont én úgy gondolom, hogy a többnyire elégedett ember képes ezt a feszültséget mozgással, meditációval, valamilyen kreatív vagy szellemi tevékenységgel levezetni, míg az elégedetlen, megkeseredett ember másokon vezeti ezt le. Az ilyen ember általában önmagát is folyamatosan kritizálja,önmagához is türelmetlen, nem szereti magát, ezért úgy gondolja, hogy más sem érdemli meg azt, hogy önmagát szeresse (vagy legalább elfogadja), és amint azt látja, hogy valaki jól érzi magát a bőrében, vagy csak törekszik arra, hogy jól tudja magát érezni, támadni, fröcsögni, kritizálni kezd.

2020. szept. 11. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

Kedves hármas, nem ezzel van itt baj, hanem a megfogalmazás módjával és az empátia hiányával. Ha valaki rossz állapotban tanácsot kér, nem azt várja el, hogy igazat adjanak neki, hanem csak azt, ha legalább véleményt nyilvánít, akkor ne fröcsköljön. Az nem segít, és ráadásul bunkó is. Természetesen van amikor a kérdező a hibás, de ahogy pozitívát, úgy negatívát sem egyféleképpen lehet kinyílvánítani.

A kérdésere válaszolva pedig; mindig is voltak tapintatlan, bunkó és okoskodó emberek, akikben semmi empátia nincsen és interneten éli ki a frusztrációját. Sajnos valószínűleg nála sincs minden rendben, és ezzel akarja magának a kompenzálni a dolgokat.

2020. szept. 11. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Az anonimitás felbátorítja erre a frusztrált embereket. Meg a magyarok amúgy is szeretnek okoskodni meg kötekedni meg "jólmegaztmondani".
2020. szept. 11. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:

erre az oldalra zömében olyanok járnak fel, akik le akarják vezetni a feszültsége. itt mégis könnyebb, mint az utcán, ahol lehet pofán vágnák.

egyébként jah, sztem is már buggyantak gyűjtőhelye ez az oldal:

-a kedvencem mikor utasítgat, hogy máskor így fogalmazzak, úgy írják ki kérdést, mintha bármi köze lenne hozzá, mit és hogy írok ki

-üzenetben sérteget, fröcsög, csak mert nem ért egyet azzal, amit írtam

-beszólogat, h a matekot csak tanulni, mivel nekem nem ment, buta vagyok etc. (na az ilyenek tipikusan azok, aki megmukkanni nem mernek az életben)

2022. jan. 24. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!