Miért hív az angoltanárnőm Mucikámnak?
Figyelt kérdés
Angolórára járok egy kis nyelviskolába.
30-as férfi vagyok (nem hetero, sztem látszik rajtam). A tanárnő idősebb nálam.
Először azt hittem, gúnyolódik, de nem tűnik olyan típusnak, inkább nagyon közvetlen, ami néha picit fura, mert nagyon zárkózott vagyok.
2024. ápr. 8. 08:56
1/17 anonim válasza:
"30-as férfi vagyok (nem hetero, sztem látszik rajtam). "
Hát,akkor ezért..Mucikának a nőket szokás hívni.
2/17 A kérdező kommentje:
De gúnyolódhat is, vagy ez kedveskedés?
2024. ápr. 8. 09:01
3/17 anonim válasza:
Ez neki semleges. Az általad leírt nagyon közvetlen nők mindenkit Mucikámnak szólítanak.
4/17 anonim válasza:
Miért nem nyomulsz rá? Hívd meg egy kv-ra.
5/17 A kérdező kommentje:
4: Olvastad a kérdés kifejtését?
2024. ápr. 8. 09:28
6/17 anonim válasza:
Ja,hát azért mert látszik rajtad.
7/17 anonim válasza:
Szerintem nem gúnyolódik, hanem mindenkit így hív.
Nekem is van ilyen ismerősöm, csak ő nem Mucikának hív mindenkit, hanem nyuszkónak, akár férfi, akár nő.
Meg volt egy orvosom, ő minden nőt bogárkának hívott :D Szerintem ezek cuki dolgok, ne parázz rá ennyire.
8/17 anonim válasza:
ne gondold már azt hogy a világ közepe vagy és csak téged hív így. Az ilyen stilusu emberek mindenkit igy hivnak. Nem, nyugi, nem jössz be neki
9/17 anonim válasza:
Hát pintyőkézd vissza, aztán akkor észbekap.
10/17 A kérdező kommentje:
9:
Nem írtam h zavar, az zavar h nem tudom, gúnyolódik-e meg h engem becézget-e vagy mást is.
2024. ápr. 8. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!