Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Néhány egyetemet végzett...

Néhány egyetemet végzett ember miért nézi le azokat az embereket akiknek nincs diplomájuk?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 5. 13:49
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
85%

Amikor le kell nézni a másik csoportot, a diplomások egy fogatlan, nők után füttyögő, súlyosan alkoholista segédmunkást képzelnek el, a nem diplomások meg egy apuci pénzelte, bullshit munkát (is szarul) végző, műkörmös irodistát, akit csak a kapcsolatai miatt nem rúgnak ki a munkahelyéről.

Gondolom, könnyebb így utálkozni, vagy nem tudom...

2024. ápr. 6. 10:07
 32/46 anonim ***** válasza:
0%

A szokásos kisebbségi komplexusod.

Ez miatt nézlek le pl.

Én érettségivel+szakmával, merem állítani hogy okosabb vagyok a diplomásoknál.

Sokkal széleskörűbb a tudásom, és folyamatosan fejlesztem magam, de diplomára nincs szükségem. :)

2024. ápr. 6. 11:20
 33/46 anonim ***** válasza:
52%

32

Mondjuk ez a komment elég ironikus. :D

2024. ápr. 6. 11:25
 34/46 anonim ***** válasza:
78%
32 Ez nem verseny, nem kell az összes diplomásnál jobbnak lenni, mindenki másban jó. Vannak kiemelkedő értelmi képességűek a diplomások és a nem diplomások között is, talán a diplomások között több (de messze nem mind), de ez semmit nem von le azoknak a képességéből akik diploma nélkül kiemelkedőek mondjuk nekik nehezebb hozzájuk illő állást találni. A másik meg hogy a kiemelkedő értelmi képesség nem is biztos hogy áldás, a legegyszerűbb, legkönnyebb életük általában az átlagosaknak van ebben. A másik meg hogy a soft skillek világát éljük, erre van minden munkáltató rákattanva, az egyéb képességeket kezdik elhanyagolni ami látszik is abban hogy egy csomó terület úgy ahogy van nem működik.
2024. ápr. 6. 12:00
 35/46 anonim ***** válasza:
82%

"Kisebbségi komolexus miatt nézi le egyik ember a másikat."

"Én jobb vagyok a diplomásoknál."

Öcsém, azért némi önreflexió szorulhatott volna beléd. :D

2024. ápr. 6. 12:02
 36/46 anonim ***** válasza:
15%

Csak az igazat írtam le.

Ismertem diplomást, egy dohány boltban kapott állást.

Én szakmával, havi 450-et megkeresek lazán diploma nélkül. :)

És imádom a tudományos cikkeket, publikációkat, történelmet, irodalmat, stb...

Ezért vagyok talpra esetebb, és okosabb egy diplomásnál. :)

2024. ápr. 6. 12:37
 37/46 anonim ***** válasza:
78%

36

Havi 450-re vered magad? :D Kétségtelenül nem rossz fizetés, de irtózatosan kevés ahhoz, hogy ekkora arcod legyen tőle.

2024. ápr. 6. 12:39
 38/46 anonim ***** válasza:
85%
Ja értem, szóval ciki diplomásként dohányboltban dolgozni, ha neki közel van, nyugis, és elvan ott jól érzi magát, nincs kedve a diplomás munka stresszhez. Van akinek semmi se jó, ha dohányboltba dolgozik a diplomás, az se jó, ha lenézi a nemdiplomást és milliót keres, az se jó. Semmi se jó :)
2024. ápr. 6. 13:04
 39/46 anonim ***** válasza:
24%

Dehogy vagy te okosabb egy diplomásnál.

Nálad még egy hat éves kisgyerek is okosabb az legalább nem olyan egoista s.gg mint amit megmutattál magadból itt.A 450-es fizetésre ha szakmád van nem lennék büszke egy szakmával ennél jóval többet kellene keresned.:)

Te nagyképű p.cs.

2024. ápr. 6. 14:33
 40/46 anonim ***** válasza:
95%
Engem nem érdekel az, hogy az ember milyen kézzel fogható dologgal rendelkezik. Emberi oldalról közelítek mindenkihez. Vannak jó emberek a diplomások közt és a 8 álzalánost végzők közt is. Ugyanúgy vannak gonosz diplomások és gonosz álsó osztály beliek. Kvára mindegy.
2024. ápr. 6. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!