Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem szeretik sokan a...

Miért nem szeretik sokan a pszichopatákat?

Figyelt kérdés

Sok helyen szitokszóként hallani. De szerintem mindenki szokott hazudni, csalni vagy lopni ha alkalma nyílik rá. Akár adóelkerülés, vagy kisebb lopás családtagoktól/rokonoktól ha mód van rá. Esetleg megzsarolni valakit valamivel hogy megszerezz valamit amit szeretnél.

Szexszelni random emberekkel, akár akkor is, ha közben van párod. Alkohol, külföldön járva egy kis drog. Csalás a vizsgákon, hazugságok a munkahelyen vagy épp megfúrni egy ellenszenves kollégát.

Nem értem miért kéne ezt szégyellni vagy úgy tenni, mintha nem tartozna az ember életéhez? Miért akar mindenki hóvirág lenni?

Szerintem az embernek ki kell használni a lehetőségeket és nem szerénykedni.

ápr. 5. 12:56
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
19%
Mert sok a bolond.
ápr. 5. 13:38
 12/36 A kérdező kommentje:

Ezt olvastam el:

[link]

Röviden a saját érdekei szerint alakítja a valóságot és ehhez másokat is felhasznál. Mindig tudja milyen környezetbe hogy tud beilleszkedni.

Na, én is kb erre gondoltam amikor kiírtam a kérdést. De még mindig nem értem miért problémáznak ezen olyan sokan. Én is így élem az életem. Ha valamit meg akar szerezni az ember akkor tegyen érte. Más szerintem nem számít. Más emberekkel meg minek kéne nekem foglalkozni? Mindenki magáért felel.

ápr. 5. 13:50
 13/36 anonim ***** válasza:
49%
A másokat is felhasznál-lal van a baj. Az ember társadalmi lény, és alkalmazkodjon az emberi együttélés szabályaihoz. Ne tekintse magát felsőbbrendűnek és több joggal rendelkezőnek. Te se szeretnéd, ha ezt csinálnák veled.
ápr. 5. 13:53
 14/36 A kérdező kommentje:

De mindenki használ másokat, ez teljesen normális. Én is. Egyébként nem hiszek a vallásokban/erkölcsben. Ateista vagyok, én hozom a saját életem szabályait.

Akivel ezt meg lehet tenni az saját magára vessen szerintem.

ápr. 5. 13:57
 15/36 anonim ***** válasza:
83%
Szóval nincs empátiád, tehát te is nyilván az vagy vagy hasonló személyiségzavarban szenvedsz. Elmondom neked, hogy mivel nincs empátiád nem is vagy képes felfogni a különbséget. Ne erőltesd... Nyilván nem a te hibád, de érzések átélése nélkül itt hiába magyaráz neked az ember.
ápr. 5. 14:00
 16/36 anonim ***** válasza:
63%
Egyáltalán nem normális a másokon átgázoló kihasználás! Erkölcs - tudod, mi az? Milyen családban nőttél te fel?
ápr. 5. 14:23
 17/36 anonim ***** válasza:
79%
Egyrészt a pszichopata nem ezeket jelenti, amiket felsoroltál, azt gerinctelen, elvtelen, erkölcstelen szemétládának, esetben bűnözőnek hívjuk, és nem, nem mindenki csinálja. :D
ápr. 5. 14:48
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem szeretik őket, mert nincs szeretetre méltó emberi tulajdonságuk, és azért, mert ők se szeretnek senki mást.

A szeretet kölcsönös, és tekintetel van a másik emberre. De ha valaki felnőttként a három évesre jellemző önzéssel éli a világát, az nem indít szeretetre másokat.

ápr. 5. 14:53
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

"De mindenki ezt csinálja"

Ezt a 14-15 éves éretlen tinik szokták mondogatni, amikor menőségből cigiznek. Valszeg te is valami hülye kis gyerek vagy még, azért nem tudod még felfogni, amit írogatunk neked.

ápr. 5. 15:02
 20/36 A kérdező kommentje:

38 éves vagyok. Nekem ez a tapasztalatom.

Az erkölcsben nem hiszek, azt a gyengék találták ki, hogy piedesztálra emeljék a saját balfékségüket és bemagyarázzák maguknak, hogy ők tulajdonképpen úgy győztesek az életben hogy vesztesek. Önáltatás az egész.

ápr. 5. 16:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!