Általában hánykor kelsz és meddig szoktál fent lenni?
Hát a motiváció nem tudom honnan, de én még a diétát is tolom, kalóriát is számolom és étrendet is csinalok magamnak ami szerint eszem. 😆
Ha másnap egyetem, akkor 6:50-kor vagy 8:50-kor kelek, attól függően, hogy 8-ra vagy 10-re kell menjek. Lefekszek valahol 22-00 körül.
Ha nincs (vagy csak delután), akkor bármi megtörténhet. Lehet éjjel 3-kor még nem feküdtem le, lehet 9-kor már igen. Lehet alszok 11-ig, lehet 8 előtt felkelek. Szó szerint bármi...
Hivatalosan fél 7 és 7-kor kelek meghatározott napokon, de van, hogy 4-5-fele már fennt vagyok hétköznapokon. Hétvégén általában fél 7-negyed 8 körül kelek.
A lefekvés macerás, mert 22h-től negyed 1-es tartományig minden van.
Szinte mindig éjfél és hajnali 1 között alszom el már egy jó ideje, hiába kerülök (jóval) hamarabb ágyba. Egy pár hete már jobb a helyzet, de előtte órákba is telt, mire el tudtam aludni, hiába voltam fáradt pedig.
Hétköznaponként általában 7-kor kelek, néha 6-kor, vagy 8-kor, attól függően, hogy mikorra kell beérjek, vagy egyáltalán be kell-e mennem. Hétvégente 9 körül kelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!