Középiskolások! Ti hánykor fekszetek le aludni, és hánykor keltek általában hétköznap? És lányok, ti milyen ruhában szoktatok menni?
Általában 22:00-22:30-kor állok neki aludni, 6:00-kor kelek.
Öltözet:
Kék/fekete farmer, egyszerű póló/ujjatlan, hozzáillő pulcsi.
Általában ezt már előző este megálmodom, hangulatomtól függ, mit hordok.
Időjárás függvényében kiskabát, nagykabát, szövetkabát, sportcipő, bokacsizma, bakancs, szandált nem szeretem suliba.
17/L
21:00-tól ágyban vagyok, de tvzek, youtubeozok, így 22:00- után alszom el valamikor. 05:30-kor kelek.
Nadrág,póló.
Mindennap 11-kor fekszem le és 6-kor kelek reggel.
Azt veszem fel amihez kedvem van:)
Hol sportosan naciban, hol csinosan szoknyában. :)
Estin tanulok. Hétfő - szerda - pénteken van suli. Mellette teljes állásban vendéglátózom, minden hétköznap éjfélig, péntek - szombaton 02:00-ig. Tehát hajnalban alszom el, délnél előbb ritkán kelek fel. Nem mondhatom magam fáradtnak. Mindig is éjszakai bagoly voltam.
18/fiú
Éjjel 1, 2 fele alszom el, reggel 7-kor kelek. Esetleg 7:20. Néha 8-8:20, gyakran nincs első órám.
Farmer, póló, pulcsi.
18l
Általában 10-kor már ágyban vagyok és ha szerencsém van, akkor hamar elalszom. De sokszor nem tudok és még éfjfélkor meg hajnali 1-kor is fent vagyok. 6-kor szoktam kelni.
Hogy milyen ruhában megyek, az időjárás függő. De csak feketében, láncokat ki nem hagyva.
16/L
06:15 kor kelek, 23:00 kor fekszem,
Öltözet: fehérnemű, poló/ing; nadrág, pulcsi, cipő
16/L
Ps: de nem ez a követendő, meg is látszik rajtam a kialvatlanság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!