Ha kérek szabadságot pl 1 napot, miért kell megindokolnom? Anélkül nem adnak csak ha megindokoljuk miért kell .
Pont azért, hogy le lehessen csak úgy össze-vissza lógni, ha nincs kedve valakinek bemenni.
Mondjuk, amilyen a magyar, egyből nekiáll kamuzni.
Nálunk pl. alapvetően a nagyon rövid határidővel kért szabikat kell indokolni az operátoknak, pont azért, hogy ne szabizzanak, ha nincs kedvük bemenni. Nyilván ki lehet játszani, de 20 fős műszakokban a műszakvezető/termeléstervező emlékezni fog, hogy ki mennyire hantázik vagy megbízható-e
Mert a magánéletét is tudni akarják mindenkinek.
Nekem is allandoan kamuznom kell vmit, ami elfogadnak.
Pl nem mondhatom el hogy tegnap ki akartak nyírni meg akartak ölni es másnap egesznap a rendorségen ültem, ezért nem tudok bemenni meloba, hanem pl megy a hasam ma nem tudok bemenni. Aztán másnap még ecsetelnem is kell hogy mit ettem mi lehetett a bajom mert még másnap is érdekli őket miért hiányoztam tegnap.
Nekem is fura,milyen munkahely ez?
Olyan van,hogy a szabadság egy részével a munkáltató rendelkezik.Tehát ha ki tudja adni/és van helyettesed is/akkor adja ki,a többihez semmi köze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!