Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem bírok jópofizni sokáig,...

Nem bírok jópofizni sokáig, fárasztó. Mennyire ciki nőként, hogy kiül az arcomra az unottság?

Figyelt kérdés
Szomszéd, összejövetelek, stb. Egy ideig kedves, mosolygós vagyok. Aztán nem bírom, egyszerűen már "fáj" tartani ezt. Nincs kedvem kommunikálni, mennék már nagyon. Sajnos nem opció, hogy egyedül lelépek. Szeretem a társaságot, de csak egy bizonyos mértékig. Ha a szomszéd átjön, azt pár percig bírom.
ápr. 1. 11:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

22 éves vagy? Felnőtt ember.

Vagy helyetted a szüleid döntenek? Ha azt mondják hogy átmegyünk a szomszéd Jóskáéknál abba neked nem lehet beleszólásod? Nem gyerek vagy akit a szülei húzgálnak jobbra balra ahová ők mennek, hanem egy felnőtt.

ápr. 1. 13:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Engem 25 éves koromig csesztetett anyám, hogy ha jön valaki illik lemenni (családi ház emeletről) pláne amikor olyanok jönnek, hogy gyerekkel, igazából semmi közöm hozzájuk mert anyámhoz jönnek.

Milyen illetlenség ésatöbb meg menjek át én is....hát megy a franc.

Nem kötelező.

Neked sem!

ápr. 1. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Pacsi, igazad van, én is hasonló vagyok. És szerintem a társadalom nagy része is kezd ma már ilyen lenni.
ápr. 1. 17:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell jópofizni.... tök felesleges.
ápr. 1. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!