Van valami jelentése annak ha valaki egy szàraz kövön fekvő varangyos békàt rak fel profil képnek?
Vannak facebook csoportok, ahova nem lehet profilkép nélkül belépni.
Ha megszakadt a kapcsolat, akkor fejezd meg a stalkingolást is.
A stalkingolas az inkabb ra jellemzo.O az aki rejti magat de
jelen van.Kiment csoportokbol is.Belementem a viber uzeneteimbe mert irni akartam par embernek ott lattam a profilkep cseret mivel leveleztunk meg kapcsolatban alltunk igy jutottak tudomasomra ezek a dolgok,csoportbol valo kilepes.Es ismerem a lelkiallapotat amikbe volt.Amugy o volt az aki nezegetett masokat,mikor online,miert nem valaszol.Kinek hany ismerose van meg csokken az ismerosok szama.Egyik pasit is akivel talalkozhatott de nem alakult ki semmi miutan ezt tisztaztal kitorolte a pasit az ismerosok kozul de titokban nezegette a profiljat,osszehasonlitgatta melyik nap hany ismerose van.Figyel o most is masokat csak valamiert magat rejti.
#18: Ja, gondolom verted is, mert erre is volt már példa a történelemben... Azért mert valaki toxikus, nem mentség, hogy te is az vagy.
Ezek alapján még neked lenne jobb, ha lekattannál az exedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!