Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van valami jelentése annak ha...

Van valami jelentése annak ha valaki egy szàraz kövön fekvő varangyos békàt rak fel profil képnek?

Figyelt kérdés
Szokott rossz passzban lenni az illető.
márc. 31. 14:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10.es ilyesmire gondoltam...jellemzo ra.Meg fura nem volt profilkepe honapokig,ket honapja az Instarol is lement.Meg Husvetkor pont egy szaraz kovon varangyos bekat rak fel.Mintha azt gondolna magarol hogy egy beka
márc. 31. 20:35
 12/21 A kérdező kommentje:
10.tulelte az ismerosod?
márc. 31. 20:35
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem legjobb lesz, ha rákérdezel. Akármi is az ok, jól fog esni neki a figyelmed.
márc. 31. 21:00
 14/21 A kérdező kommentje:
A rakerdezes talan nem jo otlet...megszakadt a kapcsolat fel eve
márc. 31. 21:03
 15/21 anonim ***** válasza:
70%

Vannak facebook csoportok, ahova nem lehet profilkép nélkül belépni.

Ha megszakadt a kapcsolat, akkor fejezd meg a stalkingolást is.

márc. 31. 21:30
 16/21 A kérdező kommentje:

A stalkingolas az inkabb ra jellemzo.O az aki rejti magat de

jelen van.Kiment csoportokbol is.Belementem a viber uzeneteimbe mert irni akartam par embernek ott lattam a profilkep cseret mivel leveleztunk meg kapcsolatban alltunk igy jutottak tudomasomra ezek a dolgok,csoportbol valo kilepes.Es ismerem a lelkiallapotat amikbe volt.Amugy o volt az aki nezegetett masokat,mikor online,miert nem valaszol.Kinek hany ismerose van meg csokken az ismerosok szama.Egyik pasit is akivel talalkozhatott de nem alakult ki semmi miutan ezt tisztaztal kitorolte a pasit az ismerosok kozul de titokban nezegette a profiljat,osszehasonlitgatta melyik nap hany ismerose van.Figyel o most is masokat csak valamiert magat rejti.

márc. 31. 21:44
 17/21 anonim ***** válasza:
#16: A stalking nem a rajtőzködés, hanem a másik rejtett megfigyelése, amit meg te csinálsz. Mégegyszer, ha megszakadt a kapcsolat, akkor ne nyomozgass utána és próbáld megfejteni a lelkiállapotát ilyen jelentéktelen dologból.
márc. 31. 21:51
 18/21 A kérdező kommentje:
O is rejtettem figyel masokat mint emlitettem.Talan nem kellene vele foglalkoznom de baratnom volt es voltak bezuhanasai,es ugy eszembe jutott vele sok minden.De talan a rossz dolgok miatt nem kellene ezen gondolkodnom
márc. 31. 21:58
 19/21 anonim ***** válasza:
A béka segge alatt van.
ápr. 1. 03:45
 20/21 anonim ***** válasza:

#18: Ja, gondolom verted is, mert erre is volt már példa a történelemben... Azért mert valaki toxikus, nem mentség, hogy te is az vagy.

Ezek alapján még neked lenne jobb, ha lekattannál az exedről.

ápr. 1. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!