Hogy lehet elérni, hogy a facebook töröljön egy álprofilt?
Olyan helyzetre gondolok, ahol nyilvánvaló, hogy álprofilról van szó. Pl. egy olyan kitalált névvel regisztrált a felhasználó, mint amilyen a Vörös Tégla. Emellett pedig egy nem élőlényt ábrázoló képet használ és folyamatosan káros, ártó kommenteket ír.
Én többször jelentettem már ilyen profilt, de a facebooktól azt az automata választ kaptam, hogy nem távolítják el.
Én is így jártam többször, főleg az orosz trollokat jelentettem, hivatalosan is ugye létezik az orosz trollhadsereg, és hiába jelentem az álprofilokat fél óra múlva kapom a választ, hogy nem fogják törölni.
Pedig tudatosan álhíreket terjesztenek, ez ,hogy az ukránok 2014ben megöltek 14 ezer orosz civilt, Zeleszkij náci rémuralma van, a legnagyobb baj, mind ezt elhiszik idehaza, és bólogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!