Hogyan tudnám elérni hogy befusson a közösségbe a youtube csatornám?
Van 57 feliratkozóm a youtube csatornámon de nem tudom hogy hogyan tudnék olyan tartalmakat gyártani amik igazán érdeklik az embereket plusz olyan videó szerkesztőt keresni amin paródia videókat is tudnék szerkeszteni pl más videósokról(vicces videósokról)
Pl herby...
Pl herby paródia esetleg fingmixet csinálni az összes fing kollekció videóiból az nagy nézettséget hozna!
Töltöttem le egy jó videó szerkesztőt amit egy barátnőm ajánlott remélem bevállik holnap tervezek csinálni a backrooms jelenségről egy videót hogy valójában mi is az a backrooms...
De ehhez új csatorna kell mert a mostani csatornám az nem erről szól hanem nagyrészt kézügyességről illetve gameplayeket szoktam felrakni pár száz megtekintő van ezeken...
Még egy kérdés tudtok ajánlani jó videó szerkesztő programot okostelefonra/androidra?
Már sokat próbáltam egyik se vált be:/
sőt jó tanácsokat is elfogadok!😇😇😇
Él még egyépként már kezd jó útra térni és nem fingik a videóiban!
Meg semmi olyan dolgot nem csinál!
Most már csak a káromkodásról kellene leszoknia!
Meg amúgy múltkor találkoztam vele chet alternativon de a teljes arcát nem mutatta de felismertem meg mondtam neki tudom kivagy herby
És rögögött egyet aztán ellépett...
Amúgy a micsodáját huzigálta xddd
Látszott rajta hogy a másik keze lent van a egyik meg az egéren...
Szóval ja
Ő is szokta huzigálni a micsodáját xddd
"tudnék szerkeszteni pl más videósokról(vicces videósokról)
Pl herby"
"Pl herby paródia esetleg fingmixet csinálni az összes fing kollekció videóiból az nagy nézettséget hozna!"
🤦♂️ Hány éves vagy? Azért merült fel bennem ez a kérdés, mert a fent is idézett szöveged nem arról árulkodik, hogy felnőtt lennél, és hogy logikusan tudsz gondolkodni.
Tegyünk tisztába pár dolgot:
- Herbi nem vicces. Soha nem is volt az, soha nem is lesz az. Semmitmondó videókat csinál, saját magát ismétli, a streamjei pedig Molnár Krisztiánnal vetekszik (Aki szintén soha nem is volt vicces, és ez így is marad!).
https://www.youtube.com/watch?v=1mCfW3u3MfY
- Ha tényleg a tartalomgyártással szeretnél foglalkozni, akkor azt soha ne a nézettségért tedd, hanem azért, mert szereted ezt a tevékenységet! Amennyiben csak a nézettségért készíted a videókat azért, hogy a suliban menő legyél, hogy sok feliratkozód van, akkor egy idő után nagyon bele fogsz unni, és a tartalmad is unalmas lesz, és az emberek egy idő után nem fogják nézni, mert az értelmesebbje az általad említett tartalmakat alapból elkerülik.
Készíts saját tartalmat (Vlogot, paródiákat, gondolok itt a HunTubePoop stílusra, egy kis kreativitással megspékelve, és azok az emberek, akiknek a stílusod bejön, úgy is feliratkoznak az új videókra), főzős videókat, vagy bármit, ami érdekel. De az ilyen fingmixeket, meg reakcióvideókat nem kell csinálni, mert dunát lehet rekeszteni belőlük!
Hát igazából 19vagyok kicsit gyerekes gondolkodású de az ember sosem nől fel agyilag mármint nem teljesen nől fel agyilag tudni kell gyereknek is lenni!
Viszont vissza térve a Kérsésedre természetesen nem csak a nézettségért youtubozok hanem azért is mert mániám a videózás nagyon szeretek videózni és úgy gondoltam hogy ezt megmutatom a többi embernek is.
Hátha tetszik nekik a tartalom amiket gyártok...
Pl mutatványokat is csinálhatnák de persze csak minimálisat...
Vagy esetleg randonauticás videót amit láttam már nagyon sok videóstól hogy ki próbálták a randonautica alkalmazást...
Akkor pl zenét csinálni...
Vagy saját zenét írni...
Akkor filmeket felrakni amik engedélyezettek a felhasználásra...Ilyenekre gondoltam...Csak fogalmam sincs hogy hogyan tudnék olyan filmeket felrakni hogy ne legyen szerzői Jog védett...
Milyen tegnap előtt?
Én csak most elsőnek raktam fel kérdést a gyakorikérdésekre mert csak szerettem volna tudni hogy mit kellene ahhoz tennem hogy legalább legyen vlmennyi nézettség...
De úgy látszik Itt rossz helyen járok akkor megkérdezem máshol...
Ha Itt nem kapok értelmes válaszokat...
Dehogy nincs ha sok akarat van bennem akkor bármit eltudok érni a vilàgon amit szeretnék!
Csak akarni kell és sok erőfeszítést kell belefektetni és akkor minden össze jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!