Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám elérni hogy...

Hogyan tudnám elérni hogy befusson a közösségbe a youtube csatornám?

Figyelt kérdés

Van 57 feliratkozóm a youtube csatornámon de nem tudom hogy hogyan tudnék olyan tartalmakat gyártani amik igazán érdeklik az embereket plusz olyan videó szerkesztőt keresni amin paródia videókat is tudnék szerkeszteni pl más videósokról(vicces videósokról)

Pl herby...

Pl herby paródia esetleg fingmixet csinálni az összes fing kollekció videóiból az nagy nézettséget hozna!

Töltöttem le egy jó videó szerkesztőt amit egy barátnőm ajánlott remélem bevállik holnap tervezek csinálni a backrooms jelenségről egy videót hogy valójában mi is az a backrooms...

De ehhez új csatorna kell mert a mostani csatornám az nem erről szól hanem nagyrészt kézügyességről illetve gameplayeket szoktam felrakni pár száz megtekintő van ezeken...

Még egy kérdés tudtok ajánlani jó videó szerkesztő programot okostelefonra/androidra?

Már sokat próbáltam egyik se vált be:/

sőt jó tanácsokat is elfogadok!😇😇😇

2023. márc. 23. 22:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az a baj kérdező, hogy ez nem exakt tudomány! Ott érhetsz el sikert, de a youtube már nem az, ami régen volt. Teljesen megtelt, a magyar hányad teljesen felosztott és leuralt. Magyarul 9 millió embert érsz el, abból is csak bizonyos hányadot, tehát a lehetőségeid is korlátozottak. Úgy szenvedsz majd, mint a Cretins, meg Dick Jonson-ék. Nyomorult senkik, akik valakik akarnak lenni, de nem jön össze. Jön majd a fázis, hogy megpróbálsz rátelepedni egy lecsúszott youtuberre, de az is rizikós. Nekik sem jött be.
2023. márc. 25. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!