Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én találom a nagyon...

Csak én találom a nagyon rideg kék szemeket ijesztőnek szép helyett?

Figyelt kérdés

Pl Cillian Murphy vagy Alexandra Daddario szemei. Cillian Murphynek nagyon ijesztő a nézése, de egyszer láttam róla barna kontaktlencsés képeket, és rájöttem, hogy a rideg szemei miatt van.

Vagy Alexandra Daddario egy tök szép nő lenne, de olyan ridegen néz azokkal a kékes-zöldes szemeivel, hogy elrontja az összképet. Vagy esetleg Billie Eilish. Neki mintha halott szemei lennének.

Pedig a kék a kedvenc szemszínem, de az a szép mélykék. Nekem is kékes-zöldes szemem van, de sötét árnyalat. Ezektől a rikító árnyalatoktól kiráz a hideg.

2024. márc. 31. 07:58
1 2
 11/16 Metionin ***** válasza:
100%
Nem, nekem pont olyan szemem van, amilyet írtál és egy csomóan mondták, hogy elsőre emiatt tűnök barátságtalannak.
2024. márc. 31. 13:08
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Én nő vagyok és férfiben a világos haj/világos szem kombótól engem is a hideg rázott mindig is. Pedig azért nyilván rengeteg szép férfi van ilyen adottságokkal. De nekem ez mindig is egy nagy NEM volt. Férjem is barna hajú,barna szemű lett és előtte is csak ilyenekkel randiztam.
2024. márc. 31. 23:29
 13/16 anonim ***** válasza:
20%
Van igazság abban, amit írsz, mert a külalak, a fejforma, a hajszín is együtt adja össze a teljes képet. Kívülállóként én azon gondolkodom, hogy egy ilyen ember gonosz-e vagy sem? Ha nem gonosz, akkor hogyan tud jó lenni ilyen fura külsővel?
2024. ápr. 1. 18:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Szégyellem, de én is rossz személyiséggel társítom az ilyet. Mondják, hogy a szem a lélek tükre, és ha ridegséget látsz benne, akkor ezt feltételezed az emberről.
2024. ápr. 2. 09:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is van a kéknek azért egy olyan árnyalata, amely kevésbé vonzó, de ez amúgy a nagyon világos, tiszta zöld szemre is igaz. Kissé ijesztő, de ennek ellenére mégis szépnek gondolom (még ha a sötét szem mégis jobban tetszik általánosságban). A világos kék és zöld szemekben van bennük valami báj, kellemes huncutság.

Nem igaz, hogy a szem a lélek tükre, mármint érzelmeket azt közvetíthet, így árulkodó lehet egy tekintet, de így pusztán szín alapján nem így működik szerintem. Ennyi erővel a sötét színű embereknek is sötét a lelke?

2024. ápr. 18. 23:18
 16/16 A kérdező kommentje:

#15 a sötétről inkább melegség, kedvesség sugárzik.

Bár láttam már olyan nagy, gülü barna szemet, amitől szintén bekaksiztam.

2024. ápr. 18. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!