Csak én találom a nagyon rideg kék szemeket ijesztőnek szép helyett?
Pl Cillian Murphy vagy Alexandra Daddario szemei. Cillian Murphynek nagyon ijesztő a nézése, de egyszer láttam róla barna kontaktlencsés képeket, és rájöttem, hogy a rideg szemei miatt van.
Vagy Alexandra Daddario egy tök szép nő lenne, de olyan ridegen néz azokkal a kékes-zöldes szemeivel, hogy elrontja az összképet. Vagy esetleg Billie Eilish. Neki mintha halott szemei lennének.
Pedig a kék a kedvenc szemszínem, de az a szép mélykék. Nekem is kékes-zöldes szemem van, de sötét árnyalat. Ezektől a rikító árnyalatoktól kiráz a hideg.
Szerintem is van a kéknek azért egy olyan árnyalata, amely kevésbé vonzó, de ez amúgy a nagyon világos, tiszta zöld szemre is igaz. Kissé ijesztő, de ennek ellenére mégis szépnek gondolom (még ha a sötét szem mégis jobban tetszik általánosságban). A világos kék és zöld szemekben van bennük valami báj, kellemes huncutság.
Nem igaz, hogy a szem a lélek tükre, mármint érzelmeket azt közvetíthet, így árulkodó lehet egy tekintet, de így pusztán szín alapján nem így működik szerintem. Ennyi erővel a sötét színű embereknek is sötét a lelke?
#15 a sötétről inkább melegség, kedvesség sugárzik.
Bár láttam már olyan nagy, gülü barna szemet, amitől szintén bekaksiztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!