Miért van az, hogy rosszul vagyok dolgoktól, hogy amit látok és hallok az más?
Figyelt kérdés
Nem merik azt a fajta igazságot elmondani amit látni is lehet. Ez miért van? Vagy úgy torzít, hogy mintha nem kellene arra emlékeznem mert lényegtelen vagy hallgat, hogy ne kelljen róla beszélni. Miért viselkedik így valaki?
Mindig elnéző vagyok és nem hápogok, de kib*asz*asnak érzem a viselkedést velem szemben.
Én sosem hazudok, nem torzítok, nem adom elő másnak. Vállalom minden tettem.
#házasság #Itt a vég?
2024. márc. 31. 06:20
11/12 Kései Sirató válasza:
Akkor azt is merd megkérdezni, hogy miért ferdíti el a valóságot!
12/12 A kérdező kommentje:
Na és ez az a pont amit nem teszek. Úgyis úgy lesz beállitva, hogy nem emlékszem jól.
Alapból ilyen egy csomó ember egyébként is. Miért van ez? Miért kellene vitázni az igazságról? Nem egyszerűbb lenne azt tenni mindenkinek?
2024. ápr. 4. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!