Létezik hogy a mediterrán rasszba tartozok?
Figyelt kérdés
A családom akikről csak tudok, magyar származasúak, de már általános iskolában feltűnt hogy sokan romának néznek engem, barnább volt a bőröm kicsit, mostmár ez moderálódott de nagyon könnyen barnulok. A wikipedia ( amit linkeltem) szerint esélyes, mert sok dolgot igaznak találtam magamra. Magas vagyok, férfi, sötétbarna hajam van, vastag sötét szemöldök, későn érő vagyok, továbbá apukám 50+ éves és nem néz ki annyinak, tehát talán későn öregedő is. Mindig is azt hittem hogy van valami közünk az olaszokhoz, kulturálisan is nagyon hasonlóak vagyunk hozzájuk ( ami mondjuk nem származás alapú)
DNS tesztet amit csináltam nem talált semmilyen latin származást, csak magyart és még talán németet írt.
márc. 30. 08:04
1/7 anonim válasza:
Minden roma azt mondja magárol,hogy ő olasz,szóval...
4/7 A kérdező kommentje:
Cosa dovrei cerchare? 🥲
márc. 30. 10:09
5/7 anonim válasza:
A titan az egy. A Titanok az idobe tudnak utazni. A titan idejott a FOLDEKRE pedig nem is tudhatott volna, mert a Foldunknek volt IDOBURKAI. Ezek vedtek meg az egesz Foldet az idokarokozoktol es meg nem tudtam mindet kipusztitatni. A masodikkal Tenocstiklanbol Magyaroszag es szomszedai elerhetok.
6/7 A kérdező kommentje:
ezt a választ be kéne tenni a bibliába
márc. 30. 20:35
7/7 anonim válasza:
Igen, létezik. Viszonylag kicsi az arányuk a magyarságban, de vannak mediterrán típusú magyarok, sőt, németek is. Ha délnémet őseid vannak, akkor is valószínű, ők már az ókortól keveredtek mediterrán népekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!