Valóban nem tekinthető nőnek, aki nem tud gyeret szülni?
Van egy kolléganő akivel nem igazán találtam meg a közös hangot. Hovatovább az első perctől kezdve unszimpatikus vagyok neki, olyan szinten, hogy mindig tesz rám valami burkolt rosszindulatú megjegyzést.
A minap behozott egy fotót hogy a lánya megszült és a másik lányának is útban van a baba. Többen gratuláltak neki az unokához, amikor fennhangon megjegyezte, hogy szerinte ez a természetes egy nőnek, hogy feleség és anya legyen. Szerinte az olyat nem is szabad nőnek tekinteni, aki nem szül legalább egy gyereket a férjének. Miközben ezeket mondta, észrevettem, hogy gúnyosan végigmér engem.
Inkább nem mondtam semmit, mivel kötetlen a munkaidőm inkább hazajöttem. Nem érzem azt, hogy attól mert nem tudtam gyereket szülni nem lennék nő. Sajnos megvolt rá az ok, hogy nem jött össze a gyerek.
Akkor akik bármilyen orvosi beavatkozást igényeltek, netán császármetszéssel szültek, azok sem nők?
Mondjuk az a szomorú, hogy sajnos vannak, akik ezt a nézetet is osztják…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!