Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valóban nem tekinthető nőnek,...

Valóban nem tekinthető nőnek, aki nem tud gyeret szülni?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganő akivel nem igazán találtam meg a közös hangot. Hovatovább az első perctől kezdve unszimpatikus vagyok neki, olyan szinten, hogy mindig tesz rám valami burkolt rosszindulatú megjegyzést.

A minap behozott egy fotót hogy a lánya megszült és a másik lányának is útban van a baba. Többen gratuláltak neki az unokához, amikor fennhangon megjegyezte, hogy szerinte ez a természetes egy nőnek, hogy feleség és anya legyen. Szerinte az olyat nem is szabad nőnek tekinteni, aki nem szül legalább egy gyereket a férjének. Miközben ezeket mondta, észrevettem, hogy gúnyosan végigmér engem.

Inkább nem mondtam semmit, mivel kötetlen a munkaidőm inkább hazajöttem. Nem érzem azt, hogy attól mert nem tudtam gyereket szülni nem lennék nő. Sajnos megvolt rá az ok, hogy nem jött össze a gyerek.

márc. 30. 06:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg őt nem lehet nőnek nevezni, mivel egy igazi nő nem ilyen rosszindulatú.
ápr. 1. 11:53
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én meg az ilyen nőket nem nézekm sokra, akinek az egyetlen eredménye az életben, hogy gyereket szült és ettől azt hiszi, hogy ő már sok mindent elért.
ápr. 2. 13:33
 23/24 anonim ***** válasza:
81%
Nőnek az tekinthető akinek vaginája van, férfinak az akinek hímvesszője.
ápr. 2. 13:36
 24/24 anonim ***** válasza:

Akkor akik bármilyen orvosi beavatkozást igényeltek, netán császármetszéssel szültek, azok sem nők?

Mondjuk az a szomorú, hogy sajnos vannak, akik ezt a nézetet is osztják…

máj. 26. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!