Valóban nem tekinthető nőnek, aki nem tud gyeret szülni?
Van egy kolléganő akivel nem igazán találtam meg a közös hangot. Hovatovább az első perctől kezdve unszimpatikus vagyok neki, olyan szinten, hogy mindig tesz rám valami burkolt rosszindulatú megjegyzést.
A minap behozott egy fotót hogy a lánya megszült és a másik lányának is útban van a baba. Többen gratuláltak neki az unokához, amikor fennhangon megjegyezte, hogy szerinte ez a természetes egy nőnek, hogy feleség és anya legyen. Szerinte az olyat nem is szabad nőnek tekinteni, aki nem szül legalább egy gyereket a férjének. Miközben ezeket mondta, észrevettem, hogy gúnyosan végigmér engem.
Inkább nem mondtam semmit, mivel kötetlen a munkaidőm inkább hazajöttem. Nem érzem azt, hogy attól mert nem tudtam gyereket szülni nem lennék nő. Sajnos megvolt rá az ok, hogy nem jött össze a gyerek.
Szánalmas az ilyen ember. Inkább nem is éri meg vele foglalkozni.
Nem attól leszel nő, ha szülsz egy-két gyereket. Nő az, aki menstruál. Az is nő, aki valamilyen betegség miatt nem tud.
Ennyi.
Sajnálom, hogy ilyen rosszindulatú kollégád van.
És ki nem sz**arja le?
Pont nem érdekelnek az ilyen emberek, tőlem legyen gyereke annak aki csak akar. Nekem nem kell és nem is lesz.
Ideje lenne végre lesz**arnod végre neked is kérdező.
Amit meg mondtak az kb. nagymamám korszakában volt aktuális...
Sokan nem szeretik a gyerekeket illetve nehezen viselik e, nekem kb. 30 perc után elegem van mindből.
Túl sokat foglalkozol mások véleményével.
Sajnálom kérdező. :(
Lehet, nem jó orvosok közelében voltál, manapság már aki szeretne, lehet gyereke sok problémával.
Nekem pasasként nincs, szomorú is vagyok miatta, mindig örülök annak, aki mutatja, hogy neki van, unokája, stb.
Maradnak nekem is a kutyák, macskák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!