Undorodom a terhes nőktől. Mitől lehet ez?
Én vagyok a 15-ös, párkapcsolatban, gyerekmentesen. Nem én találtam ki, hogy lógnak a szervek, már szült nők írták le a szülés közbeni/utáni tapasztalataikat, amiről nem szokás beszélni.
A gyerekmentest azért használjuk, mert gyerektelennek (fosztóképzővel) azokat hívjuk, akik akarnak gyereket, de nem lehet nekik, meg vannak fosztva valamitől.
A te szüléssel kapcsolatos történetedet is szívesen olvasom, szeretek borzongani.
Nem tudni mitől, de nem mindegy? Nem bírod és ennyi. Nem kötelező mindenkinek imádni a terhességet.
Számomra speciel nem taszító egy terhes nő mint látvány, de az már igen hogy én magam terhes legyek, legyen bennem valaki aki elszívja az energiát, tápanyagot, mint egy élősködő. + Nem bírom a fájdalmat sem, szóval a szülést se vállalnám be soha. Eleve gyerekre, gyerekes életre sem vágyom, nekünk a férjemmel csak nyűg lenne az egész.
Nem húzzák maguk után, hanem a hasüregükben nem ugrott vissza a helyére minden szerv azonnal.
Szereted a gyerekedet?
Nem kell, hogy legyen következő dolog. Azt sem ütöd meg, aki az orrát szívja melletted a buszon.
Azért kérdezem, mert általában azok reagálnak ilyen erős érzelmekkel mások gyerek nem-vállalására, akik utólag jöttek rá, hogy nem fekszik nekik a szülő szerep, és haragszanak, legfőképpen önmagukra, amiért rosszul döntöttek.
Patkány?! Már bocsi, de kérlek ne magadból indulj ki. Nem szeretem magamban ezt az érzést, ezért is írtam ki a kérdést, hogy hátha más is érez így, tudja mitől lehet.
Egyébként 18 éves lány vagyok, egyszer majd szeretnék gyereket, igaz nagyon nem gondoltam még bele milyen lehet egy terhesség. Engem maga a látvány zavar, valahogy az a hatalmas has, darabos mozgás, leharcoltság kiborít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!