Irigyletek azokat, akik gazdagságba születtek?
Én jól szituált családbol származom. Mivel a másik oldalt nem ismertem igy nekem az össze se állt, hogy de jo amiben vagyok. Nekem ez alap természetes volt. (Csak akkor tudod hogy vmi jó, ha ismered mellé a rosszat is. Egyébként sima norma.)
En csak azt láttam hogy megvan mindenunk szép ház megvehetünk bármit, anyámék mégis őrületig veszekednek minden nap de betegesen, aztán anya minket ver és tinikortol állando rabságnak is éltem meg mivel soha nem engedtek el csak a suliba es vissza, teljesen antiszoc is lettem aki beszélgetni se tud.
En igy felnove csak azt tanultam meg, minek a pénz meg szép ház is. Nem ér az semmit.
Rá se mentem a pénzhajkurászásra, csak az motivált hogy szerelem normális társam legyen. Semmi más.
Képes voltam bármikor felmondani csak mert szakitottam es uj eletet akarok kezdeni pl kulfoldon. Aztán mikor a kulfoldivel is szakitottunk megint felmindtam mert haza akarok jonni elegem volt külföldbol.
Es igy tovabb. Pasik voltak csak az értelme barminek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!