Mást is irritál, amikor kapcsolatban élő emberkék osztják az észt, hogy egyedül is boldog lehet az ember, meg milyen szerencsés az, aki egyedül van?
Figyelt kérdés
Akkor ők miért vannak kapcsolatban?
Szánalmas 🤡-ok
márc. 24. 08:18
11/21 anonim válasza:
#9: szerintem a kérdésből kiderült, hogy itt kinek is sz*r...
12/21 anonim válasza:
Az is kiderült, hogy bohóc vagy kérdező.
A kapcsolat nem így működik ahogy te azt elképzeled. Gyanítom eddig nem sokban volt részed..
13/21 anonim válasza:
Mitől szánalmas az, aki egyedül sem volt olyan tömény önsajnálat, mint te?
14/21 anonim válasza:
Azért mondják, mert tényleg lehet egyedül boldognak lenni. Én konkrétan csak egyedül vagyok boldog. Szexkapcsolatokkal. Párkapcsolatban én tartósan még soha nem voltam boldog. Mindig vannak problémák.
15/21 anonim válasza:
Sajnos, amíg egyedül nem tudsz boldog lenni, addig nem lesz jobb egy kapcsolattól se az életed. A másik ember nem arra való, hogy az összes hiányunkat betöltse.
Talán erre akarnak rávezetni.
16/21 anonim válasza:
#15 aki megtanul egyedül boldognak lenni, az viszont már egy kapcsolatban nem tud az lenni, legyen akármilyen kedves törődő jófej a párja, mert nehéz elviselni a szokásait, a habitusát, a kötöttségeket, a függetlenség végét, a kompromisszumokat stb. Én rendszeresen próbálkozok kapcsolatokkal, de egyszerűen nem tesz egyik se boldogabbá, mint a szinglilét.
17/21 anonim válasza:
Nem irritál engem, mert ezek részben kezdenek rájönni, hogy mekkora balekok voltak, hogy bevállaltak egy "szupcsi kapcsit". Rendcsi?
18/21 anonim válasza:
Mást is irritálnak az egybites kérdések Szánalmas 🤡-tól?
19/21 anonim válasza:
" Ezt még senki sem tudta nekem megválaszolni 🙃"
Engedjétek el, biztos, hogy kapott már az elmúlt 850 kérdésére megfelelő választ, csak leszarta mindet 🙃
20/21 anonim válasza:
"A partnerek vajon tudja, hogy számotokra olyan, mint egy esernyő, és nem több? Szar lesz neki, ha majd kiderül..."
Hát még ha azt tudja meg, hogy ő a koszos heroinos fecskendő, alias narkó a társfüggésre.
Esernyőnek lenni áldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!