Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinálsz, ha valaki sok...

Mit csinálsz, ha valaki sok idő elteltével sem válaszol az üzenetedre?

Figyelt kérdés
Elvárod, hogy visszaírjanak neked? Ha igen, mennyi idő múlva?

2024. márc. 23. 20:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Mivel a barátság is be van téve a kulcsszavak közé, ezért nem várom el. Közben főzeléket, mert azt szeretem.
2024. márc. 23. 22:05
 12/26 anonim ***** válasza:
Ha olvasta, igen. Ha nem olvasta és eltelik 1-2 nap akkor kezdek aggódni. Felhívom él -e még 😅🤣
2024. márc. 23. 22:08
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
Az nagyban meghatározó, hogy eddig milyen volt a beszélgetés. Én például akkor nem szoktam reagálni egy üzenetre, ha aki írta, se nagyon reagál. Vagy nincs mit reagálni egy üzenetre. Mondjuk kérdezek valamit, arra ír pár szót és érzem, hogy le akarja zárni. Arra minek reagáljak bármit is?
2024. márc. 23. 22:16
 14/26 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, hogy ki az adott illető, eddig miről beszélgettünk, és hogy miféle kapcsolatban vagyok vele.

A legszélsőségesebb eset nálam, hogy írok neki 1 óra múlva, majd másnap, majd utána nap, és annyi. Esetleg még megpróbálkozok 1 hét múlva is írni. Utána hagyom az egészet.

2024. márc. 23. 22:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már ezt a nem ér rá dolgot. Az emberek többsége a telefonján lóg amint van 5 üres perce. Ha 1 napig nem ír vissza valaki, az szarik rád, nem vagy neki fontos, de legalább minden más fontosabb nálad, még a szarás közbeni insta pörgetés is. Nekem nincs facebookom, se insta se semmi, de amikor volt, igen elvártam, hogy válaszoljon legalább aznap még. Azért vártam el, mert ha engem kerestek, a lehető leghamarabb reagáltam rá, mert úgy gondolom tiszteletből ezt megteszem és nem veszem semmibe azt az embert, aki valamiért érdeklődik irántam. Kamuznak az emberek össze-vissza, mindent megtesznek, csak kényelmetlen helyzetben ne kelljen lenni.
2024. márc. 23. 22:43
 16/26 anonim ***** válasza:
92%
Hát azért ne napokba teljen a válaszadása,úgy hogy posztol közbe baszik visszaírni. Logikus ha a kezembe a telefon visszaírok az illetönek.. Ha posztolgatni meg kommentelgetni van ideje akkor vegye már a fáradtságot és irjon vissza. Ha nem ér rá és nem válaszol egész nap okés, nem zavar.
2024. márc. 23. 22:59
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha én nem írok akkor tényleg nincs nálam a telefonom mert bármilyen hihetetlen, én nem hordom a wc-re IS magammal!
2024. márc. 23. 23:07
 18/26 anonim ***** válasza:

Ha 1 napon belül nem válaszol akkor már nem érdekel, elfogadom hogy ignorál és a továbbiakban leszarom. Pl baráti kapcsolatban, randizáskor/ párkapcsolatban is ezt az elvet alkalmaztam, jó szűrő volt.

Olyan nincs hogy valakinek 24 órából nincs 30 másodperce megírni egy nyamvadt üzenetet, HA érdekli a másik fél. Olyan van, hogy nem érdekli a másik ember, és kifogásokat keres.

2024. márc. 24. 02:26
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Megkeresem, és kiverem belőle a választ.
2024. márc. 24. 02:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Kerek egy évvel az utolsó üzenet után döntöttem úgy, hogy most már ha ír, akkor sem fogom elolvasni sem. Meg kitöröltem az elérhetőségeit is. Azóta eltelt újabb 2 év.
2024. márc. 24. 05:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!