Miért van ebben az országban ennyi alkoholista,drogos ember ?
Figyelt kérdés
Mi lehet leginkább az oka ? Miért nincs segítség nekik?2024. márc. 21. 17:57
3/38 anonim válasza:
A kormány, az ország helyzete miatt. Nincs pénzük külföldre menni, de itt nem érzik jól magukat és ezzel próbálnak örömet szerezni maguknak.
6/38 anonim válasza:
5-ös (és hármas) vagyok.
7/38 anonim válasza:
A kérdező állítása. Én pl a kb 150 ismerősömből három alkoholistáról és két drogosról tudok.
Szóval kérdés, hogy a kérdező által említett ennyi mégis mennyi, és mi alapján annyi?
8/38 anonim válasza:
Én alkeszokkal és kábszeresekkel találkozok minden nap a munkámból kifolyólag.
Nem is gondolná az átlagember, mennyien járnak közöttünk.
9/38 anonim válasza:
Lehet, hogy velem van a baj, de nem ismerek sem alkeszt sem drogost. Eddig egyedül pár nem napon barnultat láttam akiken lehetett látni, hogy drogosok.
10/38 A kérdező kommentje:
Alkoholfogyasztásban pl èlen járunk ,és különböző más drogokkal is ,szóval ezek tènyek.akarhogy próbálja bárki tagadni..
2024. márc. 21. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!