Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik külsőleg vonzóak, szépek,...

Akik külsőleg vonzóak, szépek, azok átlagosan tényleg jóval boldogabb életet élnek, mint azok, akikkel elbánt a genetika?

Figyelt kérdés

Egy beszélgetésből elcsípve hallottam ezt ma, és nagyon elgondolkodtató.

Én nem vagyok vonzó külsőre, és a személyiségem is "unalmas" a korosztályom szerint. De sajnos átérzem a problémát...

márc. 20. 19:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Én boldog vagyok, mindigis az voltam.

Nem vagyok szép, de nagyon ronda sem, valakinek tetszem, de azért általában nem ez az első gondolata az embereknek rólam.

Nem ismerek olyan embert, aki lényegesen boldogabb lenne nálam, de sokan szebbek. Akik (amennyire tudom) boldogok a környezetemben, szintén átlagosak.

márc. 20. 23:56
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Pasasként fiatal koromban túl jól néztem ki. :(

És ez komoly, sajnos....?

Mostanában kezdem csak megérteni, mennyire utálhattak ezért, akkor is csak sejtettem.

De aztán elbánt velem a genetika, elég rendesen. :D

Na azóta már normálisan viszonyulnak hozzám azok az emberek, akiket tartok valamire.

A nők meg ritka parasztok lettek hozzám.

Bár szerintem akkor is az volt sok, akkor az volt a baj. :D

márc. 21. 04:04
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Régebben amikor túlsúlyos voltam és nem fejlődött meg ki normálisan a borostám, bő kinyúlt ruhákba jártam akkor gusztustalanul lenéztek és átnéztek a lányok rajtam. Főleg a szebbek.

De olyan szinten hogy hozzájuk nem lehetett szólni.

Volt amikor álltam a buszmegállóban Debrecenben és pont ott volt egy nagyon szép szőke dekoratív lány. Mi ketten értünk először oda. Nem akartam tőle semmit, szimplan megkérdezni, hogy az a busz innen indul-e mert nem volt kiírva és most voltam ott először. Azt riadt, sápadt arcot amit vágott mint akit most akarnék megeroszakolni és utána megcsonkítani azt soha nem fogom elfelejteni. Menekült előlem, de nagy nehezen ki nyögte hogy igen. Tényleg úgy menekült és nézett mintha lepras lennék minimum.

Egyetem, első napok egyike. Bukott nagyon szép csajszi aki újra elsős lett egyik alkalommal jegyzetet akartam elkérni, persze udvariasan megkérdeztem hogy hogy van, de semmit nem akartam tőle. Mindenféle köszönés nélkül flegma arccal hozzámvágta a jegyzetet, miközben az (akkor még jól kinéző) csoporttársamat nem tudta hova tenni. Fülig ért a mosolya.

Láthatatlan voltam mindenhol.

Eltelt néhány év. Elkezdtem figyelni magamra, lefogytam, normális borosta, haj belőve, teljes ruhatárcsere.

Tapasztalat: maximum 1-2 lány bunkózik, de ők rondák és csak azért mert nem kaphatnak meg. Nem adtam soha okot senkinek hogy bunkozzanak.

Ami az utcán megy meg pfffff😂😂😂😂 Okan Serbes videói semmik ahhoz képest ami nálam megy. A vicc az, hogy ez nem vicc!

márc. 21. 07:50
 24/29 anonim ***** válasza:
#23 én is kb. ezen mentem át, csak nőként. Tinikoromban csúnyácska voltam, rendesen én kezdeményeztem pasiknál, akik tetszettek, de le se szartak :D Aztán mióta kikupálódtam, már én nem szarom le őket, mert náluk sokkal jobb pasiknak tetszek🤣Sokat számít az életben a külső, nagyon is.
márc. 21. 08:30
 25/29 anonim ***** válasza:
Azt mondanám, hogy az élet nagyon sok területén előnyösebb helyzetben vannak.
márc. 21. 08:48
 26/29 anonim ***** válasza:
De ha valaki csúnya, mondjuk nagy az orra akkor tudja plasztikáztatni. Ha szénakazal haja van, akkor el rud menni fodrászhoz. Pattanásokat is el lehet tüntetni.
márc. 21. 08:57
 27/29 anonim ***** válasza:
#26 igen, pl. én is plasztikáztattam az orrom, de vannak, akiknek olyan az arca, hogy azon semmilyen plasztika nem segít…vagy a testalkatuk aránytalan, azon se feltétlen segít az edzés.
márc. 21. 09:46
 28/29 anonim ***** válasza:

Én nem tartom magam csúnyának, de akkor mi az oka, hogy ha illedelmesen megkérdezték valaki ismeretlen csajt, hogy pl honnan indul a busz, akkor nem menekül, hanem ugyanolyan illedelmesen válaszolnak?

Itt gimis csajokról van szó.

Nem vettem észre hogy menekülnének, szerintem fontos ilyenkor az illedelem is. :)

márc. 21. 12:44
 29/29 anonim ***** válasza:
25. Na de ha idősebbek lesznek, megcsúnyulnak?
márc. 22. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!