Akik külsőleg vonzóak, szépek, azok átlagosan tényleg jóval boldogabb életet élnek, mint azok, akikkel elbánt a genetika?
Egy beszélgetésből elcsípve hallottam ezt ma, és nagyon elgondolkodtató.
Én nem vagyok vonzó külsőre, és a személyiségem is "unalmas" a korosztályom szerint. De sajnos átérzem a problémát...
"némelyik nő nagyon meg tud bámulni, sokat adok magamra."
A jó kinézet, szexi külső inzultálja a többi nőt, általában arrogánsnak, erőszakosnak, fenyegetőnek ítélik meg, volt egy ilyen tanulmány.
(konkurenciaharc)
“A jó kinézet, szexi külső inzultálja a többi nőt, általában arrogánsnak, erőszakosnak, fenyegetőnek ítélik meg, volt egy ilyen tanulmány.”
Ez lehet, nem tudom, én hetero férfi vagyok.
8# "Megnéznek az utcán, némelyik nő nagyon meg tud bámulni, sokat adok magamra."
Képzelem.. 🙄🙄 Biztos ilyen cukipofa lehetsz. Szőke herceg fehér lovon. Figyelem, ugyanitt akciós csődör kapható!
Mi nem tetszik magadon kérdező?
Vagy mások mondták hogy csúnya vagy?
"Én jól nézek ki és ja, boldog vagyok. Kényelmes irodai munkám van, jó barátaim, családom is egész rendben, a pasik meg utaztatnak, vesznek nekem mindenfélét, akkor szexelek, amikor csak akarok. A szerelemben viszont pár csalódás után már nem hiszek, abból mindig csak a fájdalom volt, ha szerelmes lettem (nem egyből, de az összes pasi megcsalt idővel, akit szerettem). Én már elengedtem az érzelmeket és inkább “használom” a férfiakat, csúnyán hangzik, de ezt érdemlik. Így is lehet boldognak lenni, sőt igazán csak most vagyok az. Nem csesztet senki, nem kell senki óhajait lesni, nem kell aggódni, hogy megcsalnak stb. Amíg jól nézek ki, úgyis egy szavamba kerül bármi és megveszik."
Attól, mert vannak tehetős idősebb sugardaddy-jeid nem jelenti azt, hogy szép vagy. Írásodból meg egyáltalán nem látszik a nagy boldogság. SŐT...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!