Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik tantárgyat utáltátok a...

Melyik tantárgyat utáltátok a legjobban életek során? És miből voltatok jók?

Figyelt kérdés

2024. márc. 17. 20:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Fizikát és kémiát nem szerettem, mert hiába nem gondolom magam butának, sokszor mégsem értettem, mi történik az első tárgyat illetően. Az utóbbinál viszont gimiben, olyan borzasztó tanárt kaptunk, hogy megutáltatta velem a tárgyat. Arcra osztályozott, nem tudott tanítani, bosszú dolgozatokat íratott velünk, miután szóltunk, hogy tudjuk, hogy nem a tudásunkat értékeli. 3-4 olyan röpkét íratott velünk, ami a kedvenceitől eltekintve mindenkinek egyes lett. - akkor lépett közbe az igazgató.

Amiket viszont imádtam, és jó is voltam belőle az az irodalom, nyelvtan, idegen nyelvek (angol és német), informatika. Egyetemen meg inkább a szakspecifikusakból voltam jó.

2024. márc. 17. 22:53
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

A reáltárgyakat mind utálmat, matekot főleg. A többi tantárggyal úgy-ahogy elvoltam, bár az iskolai éveim nagy részében kicsivel átlag alatti tanuló voltam. Az általánost és a gimit is több iskolában végeztem el, öt külön osztályban jártam végig a tanulmányaimat. Sokat költöztünk, szóval nem volt túl sok stabilitás gyerekkoromban, gyakorlatilag 1-2 évente máshol voltam. Az idegennyelv is nagyon nehezen ment, eredetileg németes voltam, majd egyik iskolaváltás után angolos lettem, mert az adott suliban nem volt lehetőség németet tanulni. A többi gyerekhez képest le voltam maradva min. 2 évvel, a tanár sem fordított rám külön figyelmet hanem elvárta hogy tartsam az iramot úgy hogy számomra teljesen ismeretlen volt maga a nyelv.

Utólag derült ki hogy nem voltam annyira buta gyerekként mint ahogy hitték, gimiben össze tudtam magam szedni. A titok annyi volt hogy gimiben volt egy összefüggő 2-3 évem amit egy iskolában tölthettem, költözések nélkül. Angolból még ekkor is elég rossz voltam, de egy nyáriszünet alatt sikerült annyira összeszednem magam hogy kitünő legyek belőle. Matekból mondjuk az akkori tanárnőm mentett meg, egyébként egy emberileg rendes személy volt és tanítani is tudott. Rajta látszott is hogy szeret gyerekekkel foglalkozni és tanítani, mindig fordított plusz figyelmet azokra a tanulókra akik rosszul teljesítettek. Ezért is fontos hogy stabil háttere legyen egy gyereknek, meg jó tanárai.

2024. márc. 18. 00:44
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Matek, fizika, kémia, történelem🤮🤮🤮🤮🤮 tesi( béna voltam mindenben)

Gyorsírásból, gépírásból jó voltam, és az irodalom órákon, ha fogalmazást kellett írni. Igaz, a kötelező olvasmányokat utáltam, de a szórakoztató irodalmat, + a külföldi klasszikusokat szeretem, imádok olvasni a mai napig is.

2024. márc. 18. 00:57
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Utáltam: matek, kémia, fizika

Szerettem: angol, rajz, irodalom és történelem. (11.-től csak azért kezdtem megutálni a törit, mert egy rettenet bunkó tanárunk lett, aki mindenről beszélt órán csak a tananyagról nem.)

2024. márc. 18. 01:22
 25/30 anonim ***** válasza:

Mind rendben volt, egyikkel sem volt bajom. Talán az irodalom az ami érdektelen volt nekem ha önéletrajzot kellett tanulni, mert totál nem érdekelt. A versek, novellák igen.

Egyetemen voltak inkább bullshit tárgyak amiknél minden tanulással töltött perc szenvedés volt.

2024. márc. 18. 02:28
 26/30 anonim ***** válasza:
51%

Minden olyan tárgyat rühelltem, amiben számolni kellett.

Nyelvekből meg földrajzból nagyon jó voltam, már tiniként 5 idegennyelven beszéltem folyékonyan.

2024. márc. 18. 02:34
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

A matekot nagyonutáltam, meg is buktam belőlem. Bár hozzáteszem, borzalmas tanárunk volt, aki épp kijött a fősuliról, nem nagyon tudott magyarázni és nem szerette a fiú diákokat.

Azóta sem használtam semmit matekból az alapműveleteken kívül.

2024. márc. 18. 06:49
 28/30 anonim ***** válasza:
75%

Rajz, ének, tesi, technika, az ilyen felesleges töltelék tárgyakat utáltam. A fizikát se szerettem mert a tanár nem tudott magyarázni, nem értettem a tananyagot.

A többi tantárggyal nem volt bajom, a történelmet, földrajzot és kémiát szerettem a legjobban, miközben matek tagozatos gimibe jártam...

2024. márc. 18. 07:56
 29/30 anonim ***** válasza:
49%
A magyar irodalmat és a történelmet. Folyamatosan bukdácsoltam mindkettőből, évet is kellett ismételnem miatta. Matek, fizika, informatikából voltam a legjobb, jelenleg is vezető szoftverfejlesztőként dolgozom.
2024. márc. 18. 08:05
 30/30 anonim ***** válasza:

A törit utáltam, mert nem bírtam soha neveket, évszámokat, helyszíneket megjegyezni; és az egész tárgy csak abból állt, hogy vissza kellett böfögni egy rakás száraz adatot.

Az informatikát szerettem, mert azt nem kellett tanulni sulin kívül, lényegében amit órán gyakoroltunk az elég is volt.

2024. márc. 18. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!