Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik tantárgyat utáltátok a...

Melyik tantárgyat utáltátok a legjobban életek során? És miből voltatok jók?

Figyelt kérdés

2024. márc. 17. 20:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
67%

A matekot és a fizikát szerettem a legjobban. Jó is voltam belőlük.

A történelmet és az idegen nyelvet nem szerettem.

2024. márc. 17. 21:04
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Legjobban a tesit utáltam, béna vagyok mindenhez, ezért folyton kiröhögtek, megaláztak. Művészettörténet órát azért utáltam, mert nem érdekelt. (A töri se, de annak legalább voltak érdekesebb részei.)

Matek és a nyelvek (német, angol) voltak a kedvenceim, de szerettem még a bioszt, kémiát, fizikát is.

33F

2024. márc. 17. 21:10
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Matematikát általános iskola első osztályától kezdve rühelltem. Pont az osztályfőnök volt a matektanárom is. Sikeresen megutáltatta velem. De persze nem is nagyon érdekelt. Hogy emiatt-e vagy alapból se azt a mai napig Bem tudom. Pedig mindkét oldalról családom nagyon reál beállítottságú. Mindkettő családból mindenki négyes ötös volt matekból. Na én örültem hogy kettesre le tudtam belőle érettségizni és férfi létemre elsírtam magam mikor kiderult hogy sikerült.

Amikből a legjobb voltam az a történelem és az irodalom. Imádtam mindkettőt és a törit a mai napig szeretem.

2024. márc. 17. 21:15
 14/30 anonim ***** válasza:

Matekot, kémiát, fizikát utáltam nagyon.

Az angolt és az irodalmat szerettem a legjobban, meg ha jó volt a tanár, akkor a rajzot is.

2024. márc. 17. 21:17
 15/30 anonim ***** válasza:

Én a tesit utáltam a legjobban. Instant gyomorgörcs volt.

A töri és az irodalom volt az abszolult kedvenc.

2024. márc. 17. 21:24
 16/30 anonim ***** válasza:
46%

Matek, fizia, kémai kedvenc volt. Minden amiben van logika.

És minden amiben nincs, azt nem, pl irodalom, töri, földrajz.

2024. márc. 17. 21:27
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Matek, fizika. De szerintem tudtam volna ezeket is szeretni, csak nem úgy, ahogy az iskolában nyomatják őket..

Az angolt, németet, törit és irodalmat szerettem.

2024. márc. 17. 21:28
 18/30 anonim ***** válasza:
54%
Mindenből jó voltam, a matek ment a legjobban. Törit azért nem szerettem, mert az általános és gimis tanárom is enyhén "szadista" volt, utóbbinál minden óra elején feleltünk és random volt, hogy kit választ. Tesin pedig főként futottunk, majd röpiztünk/kosaraztunk/fociztunk, ott azt nem szerettem, hogy kapkodni kellett az öltözésnél, mindig megizzadtunk és nem volt lehetőség, hogy normális embert varázsoljunk magunkból.
2024. márc. 17. 22:18
 19/30 anonim ***** válasza:

Matematika, fizika, kémia.. rüheltem mindegyiket, a tanár engemet, de az érzés kölcsönös volt.

Történelem, földrajz, magyarirodalom. Ezeket kedveltem.

2024. márc. 17. 22:29
 20/30 anonim ***** válasza:

Ezeket utáltam: Matek, kémia, fizika, tesi és ábrázoló geometria.

A kedvenceim: magyar, történelem, biológia.

2024. márc. 17. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!