Tamogatnád e a drónos kézbesítést a lakók miatt "kezelhetetlen" veszélyes szegregátumokba?
Figyelt kérdés
Vannak vármegyéinkben olyan települések, azon belül utcák, ahova az ottlakók életvitelének összessége miatt nem megy be sem postás, sem mentős rendőr nélkül, futár pedig végképp nem. Itt a drón megoldás lenne legalább a kézbesítésekre.márc. 17. 19:32
11/16 anonim válasza:
Én láttam már olyan repülő drónt, aminek láncfűrész volt az elejében. Élmény volt látni ahogy lassított felvételben lerobbantja a hóember fejét. Ezt most nem rasszizmusból vagy offolásból írtam ide, csak úgy érdekességképpen, mi mindenre nem jók a drónok.
12/16 anonim válasza:
11# A hóember fehér, így tehát nem lehet rasszista a hozzászólásod.
Mondjuk azért mondjuk a hóembert sajnálnám...
13/16 anonim válasza:
Nem. Kizarolag elhagyatott tajban repkedjenek, mas se hianyzik, minthogy muszaki hiba miatt lezuhano dronok basszanak fejbe.
14/16 anonim válasza:
Én a no-go (ci-go) zónák felszámolását támogatom lakóikkal együtt!
16/16 anonim válasza:
És akkor majd leejti a cuccot 100 méterről, vagy mi? Nyilván ellopnák a drónt.
Másrészt nem annyira rendelnek netről ezekben a szegregátumokban, nincs rá pénzük. Vagy ha valami csoda folytán mégis, akkor olyat rendelnek, aminek a szállítását ők nem tudják megoldani, de akkor azt a drón se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!