Férfiak, fiúk, ti szoktatok sírni? Mennyit, mikor volt utoljára?
16 éves fiú vagyok és alapvetően egyáltalán nem mondaná meg senki rólam külsőre hogy elég érzékeny vagyok, legalábbis tudok lenni. Sokáig nem sírtam, esetleg volt hogy visszatartottam, hisz a férfiak mégse sírnak. Ma viszont hazafelé éreztem hogy sokat segítene egy kis sírás egy sötét út melletti padon, leültem, 2 perc volt és nagyon jól esett…
Mikor sírtatok utoljára, milyen gyakran szoktatok, mi miatt, vagy esetleg már kinőttetek belőle?
Filmeken szoktam leginkább elérzékenyülni, A csíkos pizsamás fiú vagy a Hotel Ruanda mindig ilyen. Olyan, hogy konkrétan zokogok valamin, nem szokott előfordulni, de hogy elérzékenyülök, könnyezek, kicsit sírdogálok olyan megesik. Főleg filmeken, vagy ha nagyon belevonódok valamibe. Öcsém körházban dolgozik a gyerekosztályon. Mesél néha dolgokat.. hát nem mondom..
Van, hogy hazaérek este és mikor azokra a történetekre gondolok eltörik a mécses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!