Férfiak, fiúk, ti szoktatok sírni? Mennyit, mikor volt utoljára?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és alapvetően egyáltalán nem mondaná meg senki rólam külsőre hogy elég érzékeny vagyok, legalábbis tudok lenni. Sokáig nem sírtam, esetleg volt hogy visszatartottam, hisz a férfiak mégse sírnak. Ma viszont hazafelé éreztem hogy sokat segítene egy kis sírás egy sötét út melletti padon, leültem, 2 perc volt és nagyon jól esett…
Mikor sírtatok utoljára, milyen gyakran szoktatok, mi miatt, vagy esetleg már kinőttetek belőle?
2024. márc. 17. 18:51
2/21 anonim válasza:
Bár nem vagyok fiú, de azt gondolom, bárki, aki sír, nagyon helyesen teszi. Pont annyira jó módja a feszültségek kiadásának, mint öt kilométert futni. Nagyon egészséges dolog.
3/21 anonim válasza:
De cuki vagy. Sirj amikor csak jól esik! De inkább legyél nagyon boldog mindig.
4/21 anonim válasza:
Mindig sírtam amikor kellett, akár társaságban is.
Nem szóltak meg emiatt mert nem egy rinyagép voltam.
Ha senki se látja, akkor is sírok, igénylem ha szarul vagyok!
5/21 anonim válasza:
Közel 30 évesen elég gyakran sírtam párkapcsolati problémák miatt emlékeim szerint. Azóta 15 év alatt egyszer - kétszer majdnem más okból.
6/21 anonim válasza:
Már nem sírok, egy bizonyos ponton túl nem fogsz tudni. Évek óta nem volt ilyen.
7/21 anonim válasza:
szoktam sírni magánélti, párkapcsolati dolgok miatt, de csak itthon a szobámban
8/21 anonim válasza:
Szoktam, ha valami olyan filmet nézek, ami meghat.
9/21 anonim válasza:
Három évig dolgoztam egy rossz munkahelyen, annyira kiakasztottak néha, hogy otthon sírtam tőlük.
10/21 anonim válasza:
Én kicsiként sokat sírtam, de jó pár éve nem tudok már .. Ilyen szempontból kiégtem. Nem érint már meg úgy semmi. Maximum könnyezni tudok, ha elérzékenyülök valamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!