Miért érzem gyorsan az idő múlását?
Figyelt kérdés
Hiszen 24 éves vagyok. Mikor iskolába jártam haverokal voltam oly lassan telt, mióta dolgozom gyorsan telik nagyon. Mikor anno 2016-2017-2018-2019ben haverokkal voltam, osztalytársakkal alig alig telt, mióta azonban dolgozó ember lettem, csak úgy fut, szalad az idő2024. márc. 17. 17:58
2/6 anonim válasza:
Ahogy idősödünk, úgy érezzük egyre gyorsabbnak az idő múlását.
3/6 anonim válasza:
Minél öregebb leszel, annál gyorsabbnak tűnik az idő múlása. Tudom, mert tegnap töltöttem a 70-et.
4/6 anonim válasza:
Az elme játéka..Emellett amikor gyermek vagy, fiatal, azonos idő egységbe több élmény szorul, mint a monoton munkás hétköznapokba. De felnőttként is "lelassíthatod" úgymond az időt. Utazz el valami szép helyre és ott három napon belül csinálj rengeteg féle dolgot. A harmadik nap végén azt fogod mondani: 'Hihetetlen hogy csak három napja vagyok itt!"
5/6 anonim válasza:
#4 nálam ez nem működik, nemrég voltam 2 hetet Mexikóban, minden napra jutottak programok, mégis úgy éreztem, hogy elrepült az idő. “Repül az idő, ha jól mulatsz.”
6/6 anonim válasza:
5 Attól függ, kicsit félreérthetően fogalmaztam. Utazz el valahová, de ott a helyszínen, országon belul is utazgass minél többet. Mexikóban egy helyen szalltal meg, felteszem, egy szállodában. Természetesen nem mindenkinél válik be ez a módszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!