Ha egy nő letiltott a facebookon, mert megharagudott rám, akkor már telefonon se hívjam?
Figyelt kérdés
2024. márc. 17. 16:22
3/10 anonim válasza:
Ha ez a nő történetesen a feleséged, akkor próbálkozzál csak. Minden egyéb eset már zaklatásnak számíthat.
4/10 anonim válasza:
Felejtsd el, valószínűleg nem akar beszélni veled.
5/10 A kérdező kommentje:
Írtam Neki SMS-t, hogy ne haragudjon. Egyből visszaírt, hogy nem haragszik. Így se hívjam?
2024. márc. 17. 18:03
6/10 anonim válasza:
Ne.
Adj neki időt, mondjuk ez függ a sértés súlyától is.
7/10 A kérdező kommentje:
#6 Rendben. Köszönöm!
2024. márc. 17. 19:03
8/10 anonim válasza:
Én nagyon végső esetben tiltok csak valakit. Annak nyomós oka van már. Ha utána még hívogatna is, azt már erősen zaklatásnak venném.
9/10 anonim válasza:
Nekem is van olyan nő ismerősöm aki nem akar velem beszélni. Párszor ráírtam, nem válaszolt, pedig nem bántottam meg semmivel. Ez van, én biztos nem fogok írni neki soha többé.
10/10 anonim válasza:
Az egesz tortenet ismerete nelkul fogalmunk sem lehet. Van az a letiltas, amikor sertettsegbol tortenik, ghostingolasnak tuno kussolas utan. Az kivetelesen az a helyzet, mikor vagy sajat erdekeben tilt le, hogy ne is lasson, vagy protestbol.
Ez egy kiveteles eset. Ilyenkor jolesik, ha komolyan keresed, mas esetben zaklatas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!