Milyen a munkahelyi légköröd?
Sz@r, de kell a pénz.
Kb 99%-unknál ez van.
Már semmilyen. El kell kezdeni kiállni magunkért és nem bedőlni annak a manipulációnak, hogy máshol sem jobb.
Felsorolok pár indokot.
-Rossz fizetés
-Rossz munkaidő
-6 munkakör egy fizetésért
-messze van bejárni
-mérgezőek a kollégák
-dilettáns a vezetőség
-nincs normális szüneted
Na most ha csak egy megszűnik egy váltással, máris jobb a másik hely.
Csak sokaknak sajnos ez a hitrendszered, hogy máshol sem jobb.
Át kell fordítani ezt arra, hogy "igen, máshol sem jobb? Akkor miért is pont itt maradjak?" Ezzel máris esélyt adtál a talán jobbnak. De aki a biztos szart választja, az sosem lesz boldog.
Szar.
IT
Utálom az ostoba embereket. <--- Ez az oka, hogy szar.
De talán ez nem is a légkört rontja csak a kedvemet.
Az előző helyen komoly pletykálkodások, áskálódások mentek, és nem telt el úgy nap, hogy ne lett volna valamilyen kisebb-nagyobb dráma valamelyik részlegen. Amiben azért voltam -szinte- mindig érintett, mert a részlegvezetőkkel én tartottam a kapcsolatot. A nagyfőnökség imádta a rangját, hatalmát, akiket nem csíptek, rendszeresen megaláztak. (vendéglátás)
A mostani még annyira friss, hogy érdemben nem tudok róla nyilatkozni, csak annyit, hogy jócskán a fiatalabbak közt vagyok, és nincs valami sok kontaktom a többiekkel. A napi beszélgetések is ilyen 10-30 percekben történnek, így elég kevés másokkal az interakcióm, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!