Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baráti körben nálatok mennyire...

Baráti körben nálatok mennyire szokás viccből trágárul beszélni a másikkal?

Figyelt kérdés

Tehàt viccből, poénból csúnya dolgokat mondani a másikra, de közben nem gondoljátok komolyan, csak úgymond, ez hozzátartozik a stílusotokhoz, hogy szívatjátok egymást. 😅

Példa:

Jani: He, köcsög, adj már abból a kólából szomjan halok.

Pityu: Mit akarsz b**igyerek, 2 órája ittál.

Jani: Most miért vagy ilyen f**z??

Pityi: Na itt van, hogy rohadj meg...

2024. márc. 15. 20:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
22%
Mivel így kb. a cigányok beszélnek, nem szokásunk.
2024. márc. 15. 22:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Eszembe nem jutna azért káromkodni, hogy menőnek, viccesnek tűnjek bárki szemében is. Bocs, de ezt pont olyanok tartják remek dolognak, akikkel én nem szeretnék egy társaságban lenni, mert nekem a káromkodás nem egyenlő egy kötőszóval, vagy egy jó poénnal. Nem mondom, hogy nem csúszik be 1-2 alkalommal 1-1 trágár szó, de mégis mikor megtörténik, az nem is mindennapos eset, illetve ilyen "lábujjal kaptam el a falat" szintű dolgok keretében, vagy valamit hangsúlyozni szeretnék. De az utóbbit szigorúan csak informális helyzetekben, illetve olyan emberek közt, akikkel könnyedebb a kapcsolat.

Nekem a trágárság tiszteletlennek is hat, az pedig kifejezetten taszít, amikor valaki úgy beszél körülöttem, mint a kifejtésben leírt párbeszéd szereplői. Meg ritka igénytelen is.

2024. márc. 15. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!