Találtam egy pénztárcàt, iratok nélkül. Rosszul cselekedtem?
Figyelt kérdés
Ma mikor mentem dolgozni, az egyik társasház előtt találtam egy pénztárcàt, amiben volt 34ezer Ft, meg némi apró. Iratok nem voltak benne, csak a pénz, elég viseltes volt a pénztárca. A pénzt kivettem belőle, a tárcát, pedig otthagytam. Más lett volna ha vannak benne iratok.2024. márc. 14. 20:56
21/23 anonim 

válasza:

Kérdező, elég ritkán láthatsz ennyi összeget, ha így örülsz neki. :P
22/23 anonim 

válasza:

Én nem is tudok erre mit mondani,nyilván sok erkölcsi értéket nem adtak át neked. De lehet csak én voltam olyan mindig,hogy már gyerekként is amikor találtam a suli folyosóján egy 200-ast,leadtam hátha valaki keresné. :D És én voltam,aki a hálapénzt sem tette el soha,mert hánytam volna magamtól. Nyilván ezek az értékek a szülőktől jönnek,engem így neveltek.
23/23 anonim 

válasza:

"Egyébként azért a sok észosztót megnézném mennyire becsületes ha pénzt talál aminek nincs gazdája"
Bírom amikor feltesz valaki egy kérdést, amit nyilván azért tesz fel, mert saját maga is tudja, hogy nem korrekt amit csinált, aztán felháborodik, ha kiderül, hogy nem mindenki olyan suttyó mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!