Pofára estem a mai Március 15.-ei sulis előadáson, rettentően kínosan érzem magam, mit csináljak?
A színpadon egy hülye lépcsőn mentünk le, és valahogy elvesztettem az egyensúlyom és telibe arcra estem.
Nem lett bajom, ennek örülök, de az egész baromi égő volt, egy rémálmom vált valóra.
Szuper.
Ennél nagyobb kellemetlenség soha ne érjen.
Rajtad kívül a kutya nem fog emlékezni rá 3 nap múlva.
Kivéve, ha emlékezteted őket rá.
Örülj, hogy nem lett nagyobb bajod.
Az egyik színjátszósunk a főpróba közben szünetben felült a színpad szélére, ott beszélgetett, amikor kellett volna vissza menni a színpadra, kecsesen leszökkent, de beakadt a nadrágja egy szögbe, és becsülettel kiszakadt neki. Haza kellett telefonálnia, hogy hozzanak neki nadrágot.
Én is estem már több helyen el, ez életünk során, kb. mindenkivel előfordul.
Gondolj Joe Bidenre, állandóan kúszik mászik, pedig őt 50 kamera veszi, és az egész világ figyeli.
Elhiszem hogy kellemetlen, de poénnak kell felfogni, nevetni magadon és ennyi. A talpra magyaros ötlet szerintem nagyon jó :D
Én rengetegszer estem keltem már mindenhol, borzasztó ügyetlen vagyok. Tényleg kellemetlen ha az ember próbálja elérni hogy komolyan vegyék, de humorral az élet elviselhetőbb sokkal. :)
Nagycucc.
Én szalagavatón léptem félre a lépcsőn anno.
Mára már csak egy jó poén, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!