Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Történt már veletek olyan,...

Történt már veletek olyan, hogy nagyon bunkó volt veletek egy orvos? Hogyan kezeltétek a helyzetet?

Figyelt kérdés

Velem éppen ma. Egy nagyon lekezelő, bunkó és nyers szakorvoshoz kerültem. Alapból is extra érzékeny nő vagyok (sajnos) így természetesen miután kijöttem tőle, el is törött a mécses. Még az asszisztense is kijött utánam, érzékelte, hogy kiborultam, kijött és megnyugtatott. Szégyelltem is magam, hogy elsírtam magam, utálom hogy ilyen vagyok, de ez most mindegy is.

Én egy huszonéves nő vagyok, az orvos meg egy kb 60as férfi volt

Nagyon bunkón beszélt velem az orvos, már az elején olyanokkal kezdte, hogy minek jöttem én ide, siessek már, üljek már le, mondja már mibaja van stb...

Aztán végig tiszteletlenül beszélt velem, annak ellenére, hogy én az elejétől a végéig kedves és udvarias voltam (nem is tudok másmilyen lenni, mindenkivel tisztelettel beszélek, pedig néha örülnék neki ha kicsit meg tudnám védeni magam)

Veletek történt már hasonló? Hogyan kezeltétek a helyzetet?

márc. 13. 21:47
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
49%
29, ha neked ez a humor, akkor egy végtelenül igénytelen ember vagy. Persze nem kell csodálkoznom, a pontozásokból ítélve te képviseled a gyk színvonalát. A fajtád is szégyen.
márc. 14. 22:59
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem, ez nem humor, hanem szarkazmus, aki pedig lepontozta, az te voltál. Mellesleg jó sok piros pacsit összegyűjtöttél, úgyhogy a pirospont gyűjtögetésben valószínűleg te fogsz nyerni, számomra ez nem szégyen. Ha szerinted szégyen a gyk színvonala, akkor lehet nívósabb oldalt keresni. Fordítva ülsz a lovon.

márc. 15. 17:25
 33/34 anonim ***** válasza:
94%

"Mennyire magára büszke kis rambó van itten. Bezzeg ha egyáltalán nem lennének orvosok, akkor meg azért hupákolnátok, ugye."

Aki ilyet ír, az pártolja a bunkóságot?

márc. 16. 18:45
 34/34 anonim ***** válasza:
89%
Első körben megpróbáltam kedvesen felhívni a figyelmét, hogy nem értem, hogy miért beszél így velem? Na, a kedvességet gyengeségként értelmezte és még durvább lett. Itt már azért én is határozottabban szóltam, hogy legyen szíves állítani magán. Ekkor már majdnem nekem jött, láttam rajta, hogy kész, felesleges vele bárhogy kommunikálnom. Annyit mondtam, hogy na jó, ebből elég, viszlát. Felálltam és otthagytam a gcibe.
márc. 30. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!