Nem fura ez így, ha előre tudta, hogy két helyen kínál sütit?
Egy kolléganőm a születésnapját ünnepelte. Két helyszínen is dolgozik, ezek közöl, ahol többek között velem is, a történet helyszíne, sorban a második épület. Itt is, ott is hasonló minőségben vagyunk kollégái.
Szóval ő úgy gondolta, sütit kínál az alkalomból.
Nekünk, a második helyszínre pár darab sütit hozott, kb olyan arányban, hogy vagyunk mondjuk nyolcan, ő meg hozott 10 darabot. Majd hozzá tette, bocs, hogy csak ennyi, de már az előző helyen elkínálgattam a nagyját és úgy ízlett mindenkinek, hogy ennyit tudtam megmenteni.
Csak nekem fura ez így? Olyan mintha mi csak a maradékot kaptuk volna... semmi extra szám egyébként, nem kerek szülinap, nem is szoktuk, csak szóban köszönteni egymást, ill. 1-2 kolléga hoz be sütit de ők amúgy is néha... Inkább ne is kínált volna szerinten így.
Nekem ebben nincs semmi fura. Gondolom arra számítot, hogy több marad majd nektek. Legalábbis én ezt veszem ki a szavaiból. Nem direkt vitt kevesebbet, sőt a "kimenteni" alapján úgy gondolom, hogy az a kevés is elfogyott volna az első helyen ha ő nem rakja félre miután látta hogy mennyire rárepültek az ottani kollégái. Ez kedves, mindenképp akart vinni nektek is.
Jutott mindenkinek egy süti. Azon mi nem elég?
Eleve szülinaposként ő visz sütit mindenkinek? Nálunk mi szoktunk adni az ünnepeltnek, nem fordítva…
Neked meg egy morzsát sem adnék, ilyen rosszindulatú tyúknak nem jár semmi. Örülj, hogy maradt egyáltalán.
12 tyúk aki mondja, az eszed is ennyi.
Kérdést feltenni jöttem nem minősíteni, de látom kár volt, mert olyan sötét emberekkel mint te, nem érdemes vitába szállnom.
10, igen, pontosan így éreztem én is. Ha valamit vinni akarok, akkor vagy normálisan megadom a módját, vagy sehogy - pláne, mivel senki sem várja el.
#13.
"pláne, mivel senki sem várja el."
Dehogynem. Pl. te. Mert ha nem várnád el, ki sem írtad volna a kérdést. De neked egy süti nem elég, te a potyára utazol. Neked az se volna elég jó, ha üveggel vakargatnák a segged. Szánalmas.
#15 nem vagyok a csillagod, sem ostoba, legfeljebb te, mert magadból indulsz ki. Egy egyszerű kérdést írtam ki, véleményt kérve a HELYZETRŐL, de közben te vagym aki minősítesz, és ócsárolsz :)))) hát elég vicces, de ez is téged jellemez. Meg a szita...jaj... :DDD
Írjál még nyugodtan, ha akarsz, mert látom nem megy át a lényeg és csak kötözködni akarsz. Válaszom nem lesz, mert úgysem értünk szót 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!