Nem fura ez így, ha előre tudta, hogy két helyen kínál sütit?
Egy kolléganőm a születésnapját ünnepelte. Két helyszínen is dolgozik, ezek közöl, ahol többek között velem is, a történet helyszíne, sorban a második épület. Itt is, ott is hasonló minőségben vagyunk kollégái.
Szóval ő úgy gondolta, sütit kínál az alkalomból.
Nekünk, a második helyszínre pár darab sütit hozott, kb olyan arányban, hogy vagyunk mondjuk nyolcan, ő meg hozott 10 darabot. Majd hozzá tette, bocs, hogy csak ennyi, de már az előző helyen elkínálgattam a nagyját és úgy ízlett mindenkinek, hogy ennyit tudtam megmenteni.
Csak nekem fura ez így? Olyan mintha mi csak a maradékot kaptuk volna... semmi extra szám egyébként, nem kerek szülinap, nem is szoktuk, csak szóban köszönteni egymást, ill. 1-2 kolléga hoz be sütit de ők amúgy is néha... Inkább ne is kínált volna szerinten így.
Nekem is inkabb te vagy fura, hogy ezen nekiallsz igy piszlicsareskodni.
Magyar valosag, szar a keresete, es meg a sutemeny hozzavaloi is tenyezo, amugy?
Nem szeret/kedvel titeket ès ezzel akarta èreztetni. Ha èn csinálnám ezt èn nem engednèm hogy felzabálják mind. Eleve kèt csomagot kèszítenèk ès nemèrdekelne hogy verik magukat, megmondanám hogy az máshova lesz.
Ez nekem olyan üzenetet hordoz hogy itt a maradèk nesztek zabáljátok, ennyit èrdemeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!