Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem fura ez így, ha előre...

Nem fura ez így, ha előre tudta, hogy két helyen kínál sütit?

Figyelt kérdés

Egy kolléganőm a születésnapját ünnepelte. Két helyszínen is dolgozik, ezek közöl, ahol többek között velem is, a történet helyszíne, sorban a második épület. Itt is, ott is hasonló minőségben vagyunk kollégái.

Szóval ő úgy gondolta, sütit kínál az alkalomból.

Nekünk, a második helyszínre pár darab sütit hozott, kb olyan arányban, hogy vagyunk mondjuk nyolcan, ő meg hozott 10 darabot. Majd hozzá tette, bocs, hogy csak ennyi, de már az előző helyen elkínálgattam a nagyját és úgy ízlett mindenkinek, hogy ennyit tudtam megmenteni.

Csak nekem fura ez így? Olyan mintha mi csak a maradékot kaptuk volna... semmi extra szám egyébként, nem kerek szülinap, nem is szoktuk, csak szóban köszönteni egymást, ill. 1-2 kolléga hoz be sütit de ők amúgy is néha... Inkább ne is kínált volna szerinten így.

2024. márc. 12. 17:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem a problémát. Két helyen dolgozom én is, kb ugyanannyi kollégával. Ahova korábban járok, oda kétszer annyit viszek, mert tudom, hogy ott mindenki enni fog, és örülnek, ha van több. A második helyre annyit viszek, amennyien vannak.
2024. márc. 12. 18:02
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
fuu minden baj😱
2024. márc. 12. 18:09
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk az sokkal furább, hogy miután ez már a múlté, te még szabad idődben is futsz a Gyakorira ezen puffogni.
2024. márc. 12. 18:16
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
Nem látom a problémát. Amint látom nem vagyok egyedül ezzel. Nem lehet, hogy te vagy a szülinapos és cikinek gondoltad a szitudat és így vársz önigazolást? Nekünk elmondhatod :)
2024. márc. 12. 18:29
 5/16 anonim ***** válasza:
53%
Ne legyél torkos.
2024. márc. 12. 18:32
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
Szóval a kolléganőd - még csak nem is rokon, nem legjobb barát, hanem kolléga - megkínált süteménnyel, és te ezen most meg vagy sértődve. A te helyedben én megköszöntem volna, hogy ránk is gondolt, és nem panaszkodnék amiatt, hogy nem rólam szól a kolléganőm születésnapja.
2024. márc. 12. 18:46
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Legközelebb dobj egy privátot, majd én megyek és megeszem.
2024. márc. 12. 18:49
 8/16 anonim ***** válasza:
64%
Mi a fura? Hogy az első helyen többet ettek?
2024. márc. 12. 19:06
 9/16 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is inkabb te vagy fura, hogy ezen nekiallsz igy piszlicsareskodni.

Magyar valosag, szar a keresete, es meg a sutemeny hozzavaloi is tenyezo, amugy?

2024. márc. 12. 19:27
 10/16 anonim ***** válasza:
10%

Nem szeret/kedvel titeket ès ezzel akarta èreztetni. Ha èn csinálnám ezt èn nem engednèm hogy felzabálják mind. Eleve kèt csomagot kèszítenèk ès nemèrdekelne hogy verik magukat, megmondanám hogy az máshova lesz.

Ez nekem olyan üzenetet hordoz hogy itt a maradèk nesztek zabáljátok, ennyit èrdemeltek.

2024. márc. 12. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!