Szoktatok hétvégén unatkozni?
Nem szoktam, mert hétvégére is marad egy kis hazahozott munka, illetve bevásárlás, főzés és a háztartással kapcsolatos dolgok sok-sok időt elvesznek, a maradék időben pedig sorozatnézés, netezés. A családi élet is folyamatosan zajlik körülöttünk, szóval mindig akad valami, ami lefoglalja az embert. Jó időben kert vagy séta valahol. Néha rokonlátogatás.
Kevés az az alkalom, amikor üres fejjel, tétlenül lehet csak úgy bambulni, de mivel igen ritka, annál jobban esik az is. Nincs is annál jobb, mikor pl. percekig a felhők alakváltozását bambulja az ember vagy követsz egy méhet ahogy egyik virágról a másikra száll.
Szerintem ki kell lépni a kapun, és elindulni. Nézni, látni, mozogni.
Jó ha vannak emberek, rokonok, barátok, ismerősök, akikkel lehet beszélgetni vagy programot csinálni. Még az is lehet, hogy segíthetnél valakinek.
Ha nincs senki, majd lesz, ha kimozdulsz.
Másik kérdésnél válaszoltam: néhányszor adódó "magamba roskadás" esetétől eltekintve nem ismerem az unalmat és nekem nem elég egy egész hét mindenre. Főzök, olvasok, filmezek, zenézek, barátozok, és együtt élek párommal.
35/F
#13: Nincs senkim sajnos.
Nagyon hiányoznak a barátok, de így alakult. Mióta nincsenek barátaim, azóta üres az életem.
Hobbim sincs.
Eljárok dolgozni, meg itthon házimunkát csinálok, főzök stb. Ennyi.
Kb úgy érzem nincs értelme az életemnek jó ideje. Ez nem élet. Megöl a magány.
Pont az zavar, hogy egyedül olyan rossz kimozdulni, de ha nem mozdulok ki, esélyem sincs megismerni új embereket.
Lenne kedvem sok helyre elmenni, főleg, hogy itt a tavasz, de egyedül nem akarok. Így ugyanolyan nyomorult lesz az évem is mint a többi.
Társaságot, társat csak te tudsz magadnak szerezni, senki se fog tudni itt adni neked. Csak tanácsot, hogy jobb híján indulj el egyedül, hátha az utadba akad valaki.
Rokonság, család sincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!