Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok hétvégén unatkozni?

Szoktatok hétvégén unatkozni?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy foglaljátok le magatokat?

2024. márc. 9. 17:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Solarissal,sorozattal
2024. márc. 9. 17:20
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Soha.
2024. márc. 9. 17:26
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Egyetemen oktatok. Most, ebben a félévben kaptam egy új tárgyat. Ehhez hétről hétre ki kell találnom, hogy miről szóljon a következő heti óra és valami ppt előadást meg is kell szerkesztenem, ami kitölt folyamatos 3 órát.

Na ezzel hét közben nincs időm foglalkozni, mert vannak más feladtam is. Így hétvégére marad. Most februártól májusig ezzel telik az összes hétvégém. Igazság szerint csak ülök a laptop előtt. Elkezdem reggel, csinálom folyamatosan és azt veszem észre, hogy kezd sötétedni és már megint este van, megint eltelt egy szombat. Épp most is csak szünetet tartok. Szóval nincs időm unatkozni.

2024. márc. 9. 17:39
 4/23 anonim ***** válasza:
46%

Nem szoktam, mindig van mit csinálni.

Egyébként nem értem, mi ez a rengeteg kérdés az unatkozasrol. Ennyire nem tudtok magatoknak elfoglaltságot találni? Nekem inkább az a bajom, hogy annyi projekt fut a fejemben, hogy jó, ha a felére van időm egy évben.

2024. márc. 9. 17:47
 5/23 anonim ***** válasza:
72%
#4 Az emberek gyerekkorukban sokszor unatkoznak, mert több a szabadidejük. Felnőttként sokkal több feladata lesz mindenkinek (meló például), ezért van az, hogy ahogy idősödik az ember egyre gyorsabbnak érzékeli az idő múlását, idős korára (nyugdíjas kor körül) pedig ismét lassúnak...
2024. márc. 9. 17:51
 6/23 A kérdező kommentje:
#4: Igen tudjuk. A gyakori a tökéletes emberek gyűjtőhelye, akik tökéletes élettel rendelkeznek.
2024. márc. 9. 17:51
 7/23 anonim ***** válasza:
31%
Az tökéletesség, hogy képes vagyok elfoglaltságot találni magamnak és érdekelnek dolgok? Egyszerűen csak nem értem, hogyan lehet unatkozni. Nincs éppen semmi dolgod, és akkor nézel magad elé, hogy most mit csinálj? Ennyire nem érdekel semmi, vagy mi?
2024. márc. 9. 18:13
 8/23 A kérdező kommentje:

Én komolyan nem értem miért kell mindig mindenbe belekötni ezen az oldalon.

Járok más fórumra is. Igaz ott csak olvasgatok, de sosem vettem észre, hogy folyton beszólogatnának egymásnak az emberek. A kérdések is jók. Itt meg nem szabad már semmit kiírni, mert mindig megjelenik egy okostojás aki osztja az észt. Ha leírom, hogy így van, ennyire nem érdekel semmi azért unatkozok, akkor jössz újabb kommentekkel és beszólogatsz.

Annyiraaa tartalmas az életed, mégis itt vagy az oldalon, akárcsak a szerinted "lúzerek". Mi van a nagy projektjeiddel? Mellette van időd beszólogatni itt másoknak?

2024. márc. 9. 18:32
 9/23 A kérdező kommentje:

Úgyhogy nincs semmi dolgom, nézek magam elé, és ennyire nem érdekel semmi.

Remélem megnyugodtál és tovább futnak a projektek a fejedben.

Többieknek köszi a választ!

2024. márc. 9. 18:34
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron igencsak elő tud ez fordulni velem :/ Most viszont, egyetem utolsó félévében, annyi minden történik, hogy sokszor csak kapkodom a fejem, hogy most épp mit kéne csinálnom. Szóval sulis dolgok töltik ki az időt, illetve mostanában egész sokszor sikeredett hétvégente 1-1 kiruccanást összehozni a szüleimmel úgy, mint rég. A fentmaradó időben pedig alszom, olvasok, sorozatot nézek, vagy netezek.
2024. márc. 9. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!