Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én nem értettem a felhábo...

Csak én nem értettem a felháborodást?

Figyelt kérdés

Tegnap párommal beültünk egy étterembe, mindegy lényegében hova. Olyan a hely, hogy érdemes legalább másfél héttel előre asztalt foglalni, mert 99%-ban tele van.

Minden foglalásnál jelzik, hogy a hely nem gyerekbarát, illetve a foglalást fél óra késésig tartják fent, aztán érvénytelen. Megjelent egy óra késés után a szomszédos asztalhoz egy óra késéssel, gyerekekkel, és elkezdtek veszekedni a személyzettel, és még a gyerekekkel próbálták palástolni a dolgot. Nyilván nem ettek ott végül, mert odaültettek másokat az asztalhoz.

Ilyenkor miért nekik áll még feljebb?

2024. márc. 8. 18:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

10, édes f.aszom, esetleg sorbanállasnál nem előnyhöz akar jutni, hanem gyorsan ki akarja vinni a gyereket onnan. Mert ha nem tenné, az lenne a baj, hogy visít a gyerek, mert nyűgös (akit amúgy nem tudna hol hagyni) és akkor azért hápognál.

Igenis hadd üljön le a buszon, mert a gyereke hadd ne álljon egy mozog jarművön, ahol felborul, hamar elfárad, anyuka is cipelte a gyerekét és fáradt, ráadásul kevesebb helyet foglal így el, mert ki kell állnia a folyosóra, amíg a helyet foglalod és a büdös gombás lábad rázod...

Előbb lelép, mert az iskolai dolgokat ha hiszed ha nem úgy szervezik, hogy muszáj elkéredzkedni. Amikor az anyád ment a szülőire vagy az anyák napi ünnepségedre vagy beszélni a tanároddal vagy egyebek, valószínűleg ő is lelépett hamarabb...

Mindegy majd ha gyereked lesz akkor felfogod, hogy baromságokat írsz. Addig is kezeltesd mafad.

2024. márc. 12. 07:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Bocsi, az előző a kilencesnek szólt.
2024. márc. 12. 07:28
 13/20 anonim ***** válasza:
27%
11 ment a lepontozás,mert egy idióta vagy. Kár,hogy többször nem lehet.
2024. márc. 12. 08:04
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
13 neked is ment a lepontozás. xD
2024. márc. 12. 09:29
 15/20 anonim ***** válasza:

11. Kit érdekel mit akar? Oldja meg ahogy akarja, de ne az én káromra akarjon előbbre jutni. A busz ugyanez. Én voltam ott előbb azaz leülök és pont. Ne követelőzzön. Nincs helyjegy vásárlás a legtöbb tk járaton. Legközelebb majd olyannal szaporodik aki a segge alá tesz egy kocsit, ha mindenáron ülni akar.😂

A mostani munkahelyem pedig a legjobb, nincs kivételezés senkivel, és nem csak a gyerekmentesekre hárul a túlóra. Ez így korrekt. Ezért is szeretem.

" Majd ha gyereked lesz" viccesek az ilyen feltételezések.

Miért lenne? Nem mindenki akar. Fújj isten ments hogy gyerekem legyen , nem cseszném el vele az életem, sosem akartam, nekem nem kell.

2024. márc. 12. 15:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
15,ott a pont!
2024. márc. 12. 15:32
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
És belegondolva hogy a 15. válaszolóhoz hasonlók köztünk járnak az utcán...
2024. márc. 12. 15:38
 18/20 anonim ***** válasza:
53%
17. Meg az ilyenek mint te🤮
2024. márc. 12. 16:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Q8, én legalább nem vagyok akkora s.eggfej mint te...
2024. márc. 12. 16:49
 20/20 anonim ***** válasza:
19. Ebben ne legyél biztos:)
2024. márc. 12. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!