Csak én nem értettem a felháborodást?
Tegnap párommal beültünk egy étterembe, mindegy lényegében hova. Olyan a hely, hogy érdemes legalább másfél héttel előre asztalt foglalni, mert 99%-ban tele van.
Minden foglalásnál jelzik, hogy a hely nem gyerekbarát, illetve a foglalást fél óra késésig tartják fent, aztán érvénytelen. Megjelent egy óra késés után a szomszédos asztalhoz egy óra késéssel, gyerekekkel, és elkezdtek veszekedni a személyzettel, és még a gyerekekkel próbálták palástolni a dolgot. Nyilván nem ettek ott végül, mert odaültettek másokat az asztalhoz.
Ilyenkor miért nekik áll még feljebb?
10, édes f.aszom, esetleg sorbanállasnál nem előnyhöz akar jutni, hanem gyorsan ki akarja vinni a gyereket onnan. Mert ha nem tenné, az lenne a baj, hogy visít a gyerek, mert nyűgös (akit amúgy nem tudna hol hagyni) és akkor azért hápognál.
Igenis hadd üljön le a buszon, mert a gyereke hadd ne álljon egy mozog jarművön, ahol felborul, hamar elfárad, anyuka is cipelte a gyerekét és fáradt, ráadásul kevesebb helyet foglal így el, mert ki kell állnia a folyosóra, amíg a helyet foglalod és a büdös gombás lábad rázod...
Előbb lelép, mert az iskolai dolgokat ha hiszed ha nem úgy szervezik, hogy muszáj elkéredzkedni. Amikor az anyád ment a szülőire vagy az anyák napi ünnepségedre vagy beszélni a tanároddal vagy egyebek, valószínűleg ő is lelépett hamarabb...
Mindegy majd ha gyereked lesz akkor felfogod, hogy baromságokat írsz. Addig is kezeltesd mafad.
11. Kit érdekel mit akar? Oldja meg ahogy akarja, de ne az én káromra akarjon előbbre jutni. A busz ugyanez. Én voltam ott előbb azaz leülök és pont. Ne követelőzzön. Nincs helyjegy vásárlás a legtöbb tk járaton. Legközelebb majd olyannal szaporodik aki a segge alá tesz egy kocsit, ha mindenáron ülni akar.😂
A mostani munkahelyem pedig a legjobb, nincs kivételezés senkivel, és nem csak a gyerekmentesekre hárul a túlóra. Ez így korrekt. Ezért is szeretem.
" Majd ha gyereked lesz" viccesek az ilyen feltételezések.
Miért lenne? Nem mindenki akar. Fújj isten ments hogy gyerekem legyen , nem cseszném el vele az életem, sosem akartam, nekem nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!